torstai 8. maaliskuuta 2012

Maljojen Kahdeksan

Tämä on hylkäämisen ja taakse jättämisen kortti, joka vaatii tekemään kipeitä valintoja kahden toisiaan lähellä olevan vaihtoehdon välillä. Vanha elämä ja sen rasitteet on viisasta jättää taakse, jotta uusi ilo ja rakkaus pääsee syntymään.

Olen huono jättämään mitään taakseni, mutta ehkä se on uskottava, kun sanotaan.

Ei tähän punainen väri olisi sopinutkaan.

tiistai 6. maaliskuuta 2012

(Oi) Näitä aikoja

Sain jokunen päivä sitten viestin, joka jälleen kerran yllätti. Ei tosin enää niin paljon kuin aikaisemmin, mutta yllätti kumminkin. Ihmetyttikin jonkin verran.

Tänään lähdin sitten viestiin liittyen vähän tutkimaan, muistanko oikein. Muistin. Ja samalla, kun hain vahvistusta tiedolle, törmäsin papereihin, jotka olin unohtanut. Nekin olivat viestejä.

Muistoja tulvahti mieleeni. Iski haikeus, pieni ikäväkin. Olisi kiva tietää, mitä kuuluu tänään. Menneisyyteen ei voi palata ja se mikä on päättynyt, on päättynyt lopullisesti, mutta silti olisin ollut monta kertaa iloisempi toisesta suunnasta tulleesta viestistä.

Silmäilin löytämiäni ikivanhoja viestejä ja haikeus muuttui huvittuneisuudeksi. Niin tuttua tekstiä niin tutulla tyylillä. Ja niitä samoja juttujakin. "Haluaisin olla humalassa" toistui usean viestin lopussa. Ja "haluaisin nähdä sun tissit". No, molemmat toteutuivat, mutta eivät samalla kertaa.

Ihana ilma tuolla ulkona. Sekin saa hymyilemään leveästi.