torstai 24. kesäkuuta 2010

"Ei ole koiraa karvoihin katsominen"

No, ei piskiä, mutta miestä kyllä on !

Katselin aamulla bussissa aamun karvatarjontaa ja kyllä täytyy sanoa, että hyvä etten kaivanut jo kynsisaksia käsilaukustani ja lähtenyt karvurin kierroksella. Yrjö meinasi tulla, vaikkei Jussistakaan olla vielä kunnialla selvitty.

Ensinnäkin oli tosi monta ylipitkää kuontaloa. Naisilla se vielä käy, muttei miehellä. Jos mieheksi haluaa lukeutua, siis. Sitten oli aivan järkyttäviä pulisonkeja. Pulisonkeja !?! Kuka hemmetti käyttää pulisonkeja nykyään ?!! Olivat vielä sellaista Elvis-pahimmoillaan -mallia. Niistä olisi voinut tukistaa. Järkkyä.

Naamakarvoissa oli jos jonkinnäköistä variaatiota. Pujopartaa, kokopartaa, risupartaa, viiksiä, wannabe-viiksiä, em. korvakarvojen jatkeita ja sitten tietysti sitä perinteistä sänkeä monessa eri mitassa. Kaikki pois ja siloiset posket, sanon minä !

Sitten oli se tyyppi, joka esitteli puolikasta futisjoukkuettaan muka rintakarvoina. Pusero kiinni, poika, vielä muutamaksi vuodeksi. Anna niitten kasvaa rauhassa.

Ja sokerina pohjalla (tai karvana keitossa) oli se mies, jonka rintakarvoitus, sankka sellainen, oli siirtynyt B-puolelta A-puolelle eli selkään. PÖY-RIS-TYT-TÄ-VÄÄ ! Sitä tursui 'viehkoina' kiharoina t-paidan kaula-aukosta, siis niskapuolelta, aivan valtoimenaan. Hei, kamoon ! Nyt jotain rajaa tuohonkin hommaan.

Kesä on muuten mukavaa aikaa, mutta lämpötilan kohoaminen aiheuttaa sen, että kaikenmaailman peikot ja turjakkeet ryömivät ulos koloistaan niin pienissä vaatteissa, että ihan pahaa tekee. Karvaa ja hiusta tunkee joka lävestä. Esim. paljon pahempaa näkyä karvaisen selän lisäksi en tiedä kuin miehen karvaiset sääret. *kaontaa*

Nykyään on kuulemma olemassa jotain bodytrimmereitä, joilla saa kropan sileäksi kuin muna. Siitä nyt kesän hittituote, pliis. Siloista ja pehmeää karvavapaata aluetta on niin paljon mukavampi silitellä. Naisenkin.

Ei kommentteja: