sunnuntai 18. joulukuuta 2011

viesti

Yöllä myöhään luin iltapäivälehden nettiversiota ja huomasin, että tänään olisi oiva päivä laittaa viesti. Olisi siihen ihan oikea 'syy'. Enpä kuitenkaan taida laittaa. Niin selvästi se tuli silloin ilmaistua, että olen ylivedettävien asioiden listalla (kärjessä), joten teen tahtonsa. En ota yhteyttä.

Mitä edes sanoisin sen syyn lisäksi ? Ei ole mitään kerrottavaa. Onhan tässä toki vettä virrannut Vantaassa ja tapahtunut vaikka mitä kuluneen syksyn aikana. Saisi niistä useammankin viestin, mutta ne tapahtumat eivät kiinnosta ketään, tuskin edes itseänikään.

Kuulumisia olisi mukava kuulla, ihan niin kuin siihenkin saakka, mutta pystyn kyllä elämään ilmankin. Taisi olla enemmän tapa meille molemmille ja tavoistahan pääsee eroon ajan kanssa. Uusia tapoja tulee tilalle, kun kurssia muutetaan. Hymyilyttää, kun mietin, millä tai kenellä minut on korvattu. Tuntuisi oudolta, että juuri hän, sosiaalisena ihmisenä, olisi kääntänyt, pystynyt kääntämään, ruoria 180 astetta. Ei kuullosta realistiselta, vaikka ainahan kaikki on mahdollista. Toivottavasti elämänsä mielekkyys on säilynyt tai jopa lisääntynyt uuden suunnan myötä. Ettei ainakaan lisää painolastia hän kerryttäisi. Vaikka omapa on asiansa. Ja elämänsä.

Huvittaa ajatus, että tämä teksti löytäisi kohteensa. Jos niin kuitenkin kävisi (joskus myöhemmin), niin Hauskaa Nimipäivää vain sinulle. Et särkenyt minun sydäntäni (niin kuin kävi sen toisen kanssa), oikeasti. Siitä sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia, vaikka muistelen joskus sitäkin sinun pelänneen. Minulla ei ole mitään hätää, olen saanut elämäni raitelle taas (vaikken tunne, että olisin mitenkään ojassa kulkenut silloinkaan). Mikään ei ahdista, olen levollinen. Olen tallettanut sinut otsikon 'Mukavat kaverit' alle, en vihamiehiin tai ikuisesti unohdettaviin. *muiksu*

Ei kommentteja: