torstai 11. helmikuuta 2010

Unohtuiko aamupilleri ?

Bussikuskille sattui moka. Hän ajoi pysäkin ohi. Itseasiassa moka ei ollut täysin pelkästään kuskin. Bussin stop -napeista osa ei toiminut eikä ihmiset tajunneet, ettei Pysähtyy -kylti pala. Eli viesti kuskille ei ollut mennyt perille syystä tahi toisesta ja hän ajaaposotteli reippaasti eteenpäin, kun olisi pitänyt purkaa lastia. Sellaista sattuu. Mutta.

Kyytiläisenä oli tuollainen keskiäkäinen nainen. Ja hän oli nimenomaan sekä keski-ikäinen että ihan pirun äkäinen ! Nainen räjähti huutamaan aivan suoraa huutoa kuskille. Siis AIVAN NAMIKAT KAAKOSSA !! Meikäläisellä oli napit korvilla, kun torkuin ikkunaa vasten bussin takaosassa ja siltikin pomppasin säikähtyneenä pystyyn, kun se mekkala alkoi. Huhhuh !

Ja se huuto jatkui seuraavat pari minuuttia ennen kuin bussi ehti seuraavan pysäkin kohdalle. Siinä kyllä muutama hidas ja viisto katse luotiin naiseen hänen raivotessaan kuskille. Ei tainnut olla lääkitys ihan kohdallaan tänä aamuna. Pelottavinta oli, että se nainen oli aivan normaalin näköinen ulospäin. Ei olisi tosiaankaan voinut kuvitella, mitä siellä pipon alla muhii.

Lohdutti huomata, etten itse sittenkään ole niin toivoton tapaus kuin mitä voisin olla.

Ei kommentteja: