torstai 6. toukokuuta 2010

Limaskot kaivautuvat koloistaan

Täytyy todeta, että kylläpä on ihan harvinaisen iljettävää tuo tämän kevään nuorten miesten muoti. Ihan ihmetellä täytyy heitä.

Ensinnäkin ne piimäsuut yrittävät kasvattaa jotain 'partaa' niin säälittävin tuloksin, että meinaa ihan itku päästä niitä yritelmiä katsoessa. Sitten nenän kärjellä keikkuvat ne aurinkolasit, jotka ovat kuin sikalan ikkunat. Siis kokoluokkaa. Naisellakin ne ovat karmaisevan näköiset, saati sitten miehellä. *yrjö* Päässä pidetään sellaista vanhojen äijien hattua, joka on tönäisty niin rehvakkaan näköisesti takaraivolle, että siinä on pakko olla joku kiinnityssysteemi eli vanhojen tätien hattupinnit, jotta se pysyy ylipäätään päässä. Vaatteiden väritys on jotain liilaa ja keltaista tai jotain muuta yhtä pöyristyttävää. Sellaista, jota kukaan itseään kunnioittava homokaan ei suostuisi enää tällä vuosituhannella pukemaan päälleen, vaikka naisella uhkaisi. Ja kengistä on turha mainitakaan. Eipä voi kuin sääliä nykyajan nuoria naisia, jotka joutuvat niiden kirjavankukertavien kuikeloiden kanssa liikkumaan. Kyllä miehen pitää olla mies eikä mikään mikkihiiri !

Ja sitten. Löysin itselleni äitienpäivälahjan. Tai ihan minkä päivän lahjan tahansa. Yhden karaatin keltaisen timantin. Wesselton VS. *slurps* Nyt tasarahalla 10.000,00 euroa. Ei paha. Pliiis.

Oli mulla jotain muutakin, mutten nyt vaan muista sitä enää. Eipä yllätä.

Ei kommentteja: