maanantai 23. elokuuta 2010

Kellukevyö-lillimistä

Voi, helvetti sentään. Eipä taas tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Pidin siis suuni kiinni ja annoin polkea.

Olin uimassa. Ja vesijuoksemassa. Ja minä todellakin poljin sitä vettä jaloillani, kun taas ne toiset naiset tekivät jotain ihan muuta. Oikeen mua huvitti katsoa, kun vanhat ja/tai läskit ämmät uivat sen saatanan vyön kanssa. Vittu UIVAT ! Just.

Kun joka paikassa on toitotettu sitä, kuinka vesijuoksu on niin paljon tehokkaampaa kuin tavallinen uinti, niin pitäisi siinä samalla sitten kertoa, että miten sitä vettä pitää oikein polkea, jotta se olisi maksimaalista energiankulutuksen kannalta. Nyt on menty, vittu, ojasta allikkoon. Tai uima-altaaseen. Ämmät, saatana, lillivät siellä sen vitun vyön kanssa ! Joo ! Energiaa ei kulu nyt sitäkään vähää kuin normisti uimalla, kun siinä samalla kälkätetään uusimmat juorut ja mennään sellaista etanavauhtia, ettei edes meikki sotkeennu. Ei, jumalauta, mä sanon. Kauheeta kattoo !

Mutta ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tätä tätiä vitutti niin paljon, että poljin vettä tuplanopeudella ja taatusti kulutin energiaa triplamäärän kuin mitä normisti, joten kiitti vaan niillekin laardiperseille.

Ei kommentteja: