keskiviikko 4. elokuuta 2010

M epävireessä

Ei jaksa mitään. Mikään ei kiinnosta. Tekee vain mieli olla ja möllöttää. Eikä edes sitä. Toisaalta saamaton ja laiska olo, toisaalta hermostunut ja rauhaton. Siis normipäivä. Prkl.

Pakko johtua tästä painostavasta säästä. Sataisi edes, mutta kun ei. Onneksi sentään vähän viileni. Se vain ei vielä riitä. Pitää tulla vodaa niin, että lotisee ulkonakin !

Totta puhuen ei tämä olo ole kokonaan sään vika, vaan osaksi myös itseaiheutettu. Tämä kesä on mennyt aivan liian vähällä liikkumisella. Siis kuntoilulla. Lisäksi olen syönyt liikaa ja vääränlaista pöperöä. Olen myös juonut liikaa vääriä liemiä. Seksiäkin on ollut liian vähän. Tai se on ollut epätyydyttävää yhtä yötä lukuunottamatta. Helteitä on ollut sittenkin liikaa, vaikka talvella pyhästi lupasin olla valittamatta, jos kesällä on tällaista kuin on nyt ollut. Mistäpä minä olisin voinut tietää, että joku todella kuunteleekin säätoiveitani ja toteuttaakin vielä niitä !

Olo on turpea kuin litimärällä sienellä. Hanuria ei jaksa nostaa penkistä. Vatsamakkarat ovat luotaantyöntävät sanoi kuka tahansa mitä tahansa. Karvoja kasvaa sellaisissa paikoissa, joihin Surgi Wax ei ole niitä tarkoittanut. Huomenna niille tulee häätö !

Mutta vaikka kaikki muu tuntuukin olevan päin persettä, niin tukka on hyvin ja kello on upea !

Ei kommentteja: