keskiviikko 10. elokuuta 2011

emmää, ota sää

Huh. On se vaan niin paljon helpompaa, kun toinen tekee päätöksen sun puolesta. Kun asioihin ei voi vaikuttaa, niin minkäs teet. Tilanne pitää vain pureskella ja hyväksyä. Sitten onkin jo vaikeampaa, kun molemmat odottavat, että se toinen tekee sen päätöksen. Se menee pelkäksi tukusteluksi eikä pääty hyvin. Nähty on.

Mutta esimerkiksi kaupat voisivat päättää, että lopettavat kaikkien herkkujen myymisen. Myisivät vain kaikkia terveellisiä rehuja ja kuituja. Silloin ei tulisi kiusauksia ja laih... kaikki olisi niin paljon helpompaa.

2 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Tiedä nyt sitten tuosta toisen ihmisen tekemästä päätöksestä ja omasta lammasmaisesta hyväksymisestä.... Jaa taitaisi tulla kipunoiva taistelu... Kaupoissa en haluaisi kipunoida, joten olen aivan samaa mieltä, vähemmän valittavaa, terveellistä ja yksinkertaisempaa huttua tyrkylle. Johan niissä nykyisin tulee aivan seinähulluksi, kun löytää sitä, mitä ei etsi ja sitä mitä etsii, ei löydä...:)

justiina kirjoitti...

Lähinnä tarkoitin sitä, että kun tietää, että joku asia ei ole hyväksi itselleen, muttei silti pääse siitä eroon omin voimin, niin silloin on helpompi, jos toinen väkisin pakottaa eroon 'paheesta'. :-)