perjantai 12. elokuuta 2011

to You

Et varmaan usko, mutta se Vaimo säälii sua. Se nauraa sille, että on olemassa joku niin löyhä nainen, joka luulee enemmän kuin mitä on. Sä et ole Vaimolle ollut mikään salaisuus enää vuosikausiin ja siksi se on pystynyt pelaamaan tuota teidän säälittävää peliä koko ajan omaan pussiinsa. Sen lisäksi, että sen Miehen pussithan sillä on koko ajan ollutkin hallinnassaan.

Se Mies on kans ihan loistava peluri ! Kaikesta huolimatta sitä on ihan pakko ihailla. Se saa pidettyä itsellään 'salaista' ja jännittävää seksiä ja sen lisäksi tutun ja turvallisen ja ennen kaikkea luotettavan kumppanin, sen Vaimon, joka ei häntä jätä sen vastoinkäymisenkään (= toinen nainen) kohdalla.

Mutta tuon orkesterin johtaja on kuitenkin Vaimo. Vaimo tietää, mistä nyöreistä vetää, jotta mies tulee hänen tykönsä, vaikkakin olisi antanut sinulle pari tuntia seksiä. Sillä kun ei ole Vaimolle mitään merkitystä, vaikka sinä niin luuletkin. Ai, mutta se sielunkumppanuus ja suuri universumejakin suurempi yhteys ! Joo, Vaimo nauraa sille pitkät ja makeat. Eihän se ole toistaiseksi, siis kuinka moneen vuoteen, Miehelle merkinnyt enempää kuin mitä Vaimo merkitsee. Ja koko ajan, mitä kauemmin aikaa kuluu, niin sitä syvempi ja kiinteämpi suhde Miehellä on.... jännitys tiivistyy.... Vaimoonsa ! Eikä salarakkaaseen, jolta saa kerran viikossa ihan mitä vain keksii pyytää, kun se salarakas ei voi kieltää, ettei seuraavan viikon **** jäisi väliin.

Loppuviimeeksi voisin heittää pienen ennustuksen. Onko olemassa sellaista sananlaskua, jossa kahden kiistellessä tuleekin se kolmas, joka nappaa madon näiden kahden kanan nokkien edestä ? Ei hyvä seksi ja ns. sielunkumppanuus ole mitenkään harvinaista. Näitä potentiaalisia kumppaneita on vaikka kuinka monta. Turha kenenkään kuvitella olevansa jotenkin ainoa laatuaan.

Ihanaa huomata, ettei itse olekaan niin... Vaan on niitä vieläkin...

Ei kommentteja: