keskiviikko 15. syyskuuta 2010

miettelehdintää

Pitää olla tosiaan varovainen sen kanssa, mitä toivoo.

Aamulla kylmässä tuulessa ja vesivihmassa toivoin, että bussissa olisi kuljettaja lämpimiltä leveysasteilta, joka olisi tajunnut laittaa lämmityksen ajoissa päälle. Kun bussin ovet aukesivat, leyhähti kasvoilleni lämmin lehmänhenkäys: bussissa oli noin 45 astetta lämmintä ja lämppärit pauhasivat täysillä. Jalkatilassa olevasta 'patterista' olin saada palovamman paljaaseen nilkkaani. Auts ! Ei ollut kylmä, mutta eipä ollut happeakaan. Hyvin nukutti.

~~~

Mietipä, minkälaista olisi tehdä radiomainoksia ? Tai lähinnä esittää niitä. Varsinkin niitä 'hauskoja', joissa on joku näppärä viisu tai ralli. Niiden esittäjillä täytyy olla tähtitieteellinen liksa. Tai sitten ne on vaan hulluja.

~~~

Miksei muka saisi koskea, jos näkee jotain kaunista ? "Katsoa saa, muttei koskea." Idioottimainen sääntö ! Nousen kapinaan.

~~~

Pandora, Pilgrim, Snö, Thomas Sabo... Paljon on tarpeeksi.

2 kommenttia:

Bertil Bassopano kirjoitti...

Radiomainoksista tuli mieleen se tyypillinen mörisevän matalan miehekäs ääni joka niissä usein on. En tiedä millaista on tehdä mainoksia mutta luulisin tietäväni millaista sellaisen miehen seksielämä on. Se on vilkasta.

justiina kirjoitti...

Hyvä Bertil,

(valitan, että kuullostan Leelialta) Et osunut kovinkaan kauas totuudesta: bassot saavat aina enemmän naista kuin tunarit.. tarkoitan: tenorit.

Myös ns. hiljaisilla miehillä käy parempi viuhka. Eli jos äänialasi on jotain tenori-baritoni -tyyppiä, on parempi, että pidät mölyt mahassasi, kun isket naista. Mutta voit esim. pullistella selkälihaksiasi tai esitellä miehekkäitä käsivarsiasi ja osoittaa olevasi hiljaista, voimakasta sorttia. Uskon, että Sinulla, Bertil B., on hyvät mahdollisuudet naismaailmassa. Ei muuta kuin rohkeasti toimeen !