perjantai 10. syyskuuta 2010

Suursiivous syksyn saapuessa

Olen huomaamattani kerännyt huomattavan suuren määrän blogeja seurattavakseni. Nyt tein suursiivouksen blogikirjastossani. Kolmisenkymmentä blogia häipyi listalta kuin pieru Saharaan.

Osa kirjoittajista oli lopettanut bloginsa. Poistanut sen kokonaan. Roskiin. Joku ei ollut kirjoittanut blogiinsa puoleen vuoteen tai jopa vuoteen. Roskiin. Yksi oli jo alunalkaen täyttä paskaa ja kusetusta, mutta ajattelin seurata, kuinka montaa naista hän saa heruteltua. Aika montaa. Ja mistäs tiesin tämän paskaksi ? Heitin pari kommenttia, joiden ajattelin joko provosoivan häntä keskusteluun tai sitten jos hänellä ei ole puhtaita jauhoja pussissa, ajattelin hänen torppaavan kommenttini. Tämä viimeksi mainittu toteutui, kuten olin kuvitellutkin. Nyt olisi vain kiva tietää, ketä hän höylää tällä hetkellä. Se viaton marttyyri. Hyi helvetti, sentään ! ROSKIIN. Sitten siellä oli niitä, joilla oli jäänyt sama levy päälle. Jotenkin alkaa haukotuttaa, jos samaa asiaa vatvotaan vuodesta toiseen välillä näin ja sitten noin. Voin hyvin kuvitella, että samat lätinät löytyvät vielä kymmenenkin vuoden päästä eikä mitään edistystä ole tapahtunut missään. Tarina polkee paikallaan. Roskiin. Tarkistetaan tilanne 15 vuoden kuluttua.

Valitettavasti siellä oli joukossa myös muutama, joiden polkua olisin halunnut vielä hetken seurata, mutta he päättivät toisin. Toivottavasti he saivat, mitä ansaitsivatkin: rauhan ja onnen.

Jäihän sinne kirjastoon vielä tavaraakin, ei siinä mitään. Mutta toteanpahan vain, että jos se tamperelainen karvanaama laittaa hanskat naulaan, tai se toinenkin siltä suunnalta, niin sitten sanon minäkin, että "pitäkää tunkkinne !" ja heitän myös värkin (läppärin) kehään ihan vaikka vain omaksi kiusakseni ! Saatana.

Ei kommentteja: