keskiviikko 13. tammikuuta 2010

130110 -3,7

No, nyt riittää jo lämpötilan nousu. Vaikka nuo 20 asteen pakkaset olivatkin aika hurjia, kun nokka rätisi hengittäessä ja iho kuivuu niin, että joka puolelta kuuluu kihnutusta ja kahnusta, niin mieluummin sitten vaikka niitä kuin suojasäätä. Sitä loskaa ja räntää en kestä senkään vertaa ! Jos nyt edes tänä talvena olisi kunnon vanhanajan Talvi. Vaikka vain tämän tammikuun. Ja ehkä nyt vielä helmikuunkin.

Näin muuten unta, josta en muista yhtään mitään muuta kuin sen, että siinä spekuloitiin sitä, mitä tällaiset talviset kelit tarkoittavat ensi kesää ajatellen. Elikkäs nämä lumimäärät ja pakkaset muka ennustelisivat tulevan kesän säätä. Lopputulemaa siitä en muista, mutta toivotaan, että tulossa on ritisenvän kuiva hellekesä.

Johan on perse. Olen niin tylsä ihminen, ettei unissakaan enää puhuta muusta kuin säästä ! V*tun hienoa.

4 kommenttia:

Niiskis kirjoitti...

Täällä päin Suomea taas vain kylmenee (location: Vaasa). Eilen oli vielä kivan lämmin, nyt pitää käyttää välihousuja.. :/ :D

justiina kirjoitti...

No, itseasiassa nyt on lämpötila ihan bueno, mutta pelottaa vaan, että tosta lipsahtaa niin helposti plussalle, että vähän leveämpi puskuri toisi turvallisemman tunteen talven jatkumisesta. Sellanen 5-10 astetta pakkasta riittää mulle aivan mainiosti.

Niiskis kirjoitti...

Vaasassa on nyt suunnilleen -10 ja meikä repii päälleen iskän vanhaa pilkkihaalaria (joka siis on mun lämpimin vaatekappaleeni) :D

justiina kirjoitti...

Rannikolla tietty muutamakin pakkasaste tuntuu jo, kun siihen tulee tuulen vaikutus mukaan. Mutta ei tuo -10 vielä paha ole. Itse kävin reippailla kävelylenkeillä silloinkin, kun oli -20 eikä tuntunut missään. Ihanaa vain oli.

Oikeasti olen kyllä kamala vilukissa, mutta nyt olen karaistanut itseäni tietoisesti ja siitä on kyllä ollut apua.