sunnuntai 10. tammikuuta 2010

"Mistä näitä lukijoita oikein tulee ?"

Alkaa olla muuten kevättä imettimissä.

Vaikka ulkona on lunta pakaroihin saakka (meikäläisellä ko. kehonosat ovat lähempänä merenpintaa kuin ehkä suomalaisella keskivertonaisella yleensä) ja pakkanen kiristelee niin, että talon nurkat paukkuvat, niin siltikin tuntuu jotenkin niin keväiseltä.

Pitkää, pimeää ja kylmää tammikuuta, kuukausista helvetillisin heti marraskuun jälkeen, on kulutettu jo 1/3. Pieni reissu on tiedossa vielä tähän kuuhun, joka katkaisee mukavasti sen lopun 2/3. Sitten alkaa helmikuu. Ihana lyhyt kuukausi, jonka senkin arjen sekoittaa liikehdintä kotimaan jäisillä teillä ja vierailla laduilla. Ja kas: sitten ollaankin jo maaliskuussa, jolloin on lupa toivoa hohtavia hankia, auringonpaistetta, joka jo ihan oikeasti lämmittääkin, talitinttien raivokasta sirkutusta ja sulavan lumen pisaroita.

Eli siinä se sitten oli. Talvi. Ohi. Jos ei oteta lukuun vapun takatalvea. Eikä sitä oteta. Sitä paitsi tänä vuonna on vappuna ihan mieletön helle. Varatkaa jo nyt aurinkorasvoja, kun ne tulevat loppumaan kaikista kaupoista ja tukkujen varastoista.

Sanokaa mun sanoneen.

*****

Meikäläisen blogissahan alkaa olla jo ruuhkaa ! Uusia lukijoita singahtelee harva se.. kuukausi. Nytkin on jo koura täynnä. Eikä mikään metsurin koura !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ruuhka se on se, mikä blogin liikkeellä pitää.. Vai miten se ny meni?! :D

justiina kirjoitti...

Mahdollisesti. Tai sitten vain vimma :)