tiistai 5. tammikuuta 2010

! hör höR

Joo, kyllä sillä on vaikutuksia, sivuvaikutuksia, kun kirjaimet menee takaperoiseen järjestykseen. Siis Sikapiikillä. Pyysin, sain ja selviydyin. Toistaiseksi.

Tällä alueella ei tuo hysteria pandemiasta (jota se terveydenhoitaja jaksoi uutterasti mainostaa) ole vielä levinnyt. Ei ole tainnut päästä edes alkuun ja jos yhtään naapurustoani tunnen, niin ei sitä koskaan edes tulekaan tänne. Eli lompsin sisään terveyskeskukseen (huom! Täällä meillä se todella on terveyskeskus, jossa ei arvailla, vaan tiedetään. Terveydenhoitajatkin ovat siellä fiksumpia kuin suuressa johtavassa sairaalassamme lääkärit. Nähty on.) ja kysyin, että "josko ?" ja hoitsu siihen, jotta "jo vain !" ja sitten se tökkäsi mua neulalla vasempaan oletettuun habaan. Tai vähän ylemmäs.

Onpahan alta pois sekin. Nyt mä olen sitten puskurina rokottamattomien ja sairastuneiden välissä, kun se Iso Rähinä alkaa. Varsinkin, jos sen jo kertaalleen sairastin silloin marraskuussa. Olen siis hyvis tässä pandemiassa. Ja kuuliainen kansalainen, joka tekee niin kuin sanotaan eikä kitise vastaan. Sitä paitsi kaikki, minkä ilmaiseksi tältä valtiolta saa, on otettava silloin, kun sitä tarjotaan. Ei ne toista kertaa tarjoa, se on varma se.

Oireita ei vielä ole, mutta äsken oli hieman hankaluuksia löytää pulssia, joten jos tässä nyt hiljaisuus laskeutuu blogin ylle, niin se oli sitten siinä enkä suosittele sitä rokotusta ottamaan. Varmuuden vuoksi.

Telkänpönttö (-:

Ei kommentteja: