sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Näin on närhen munat !

Tää on nyt taas jotenkin niin käsittämätön juttu. Naisporukalla tässä viikonloppuna taas ihmeteltiin maailman pahuutta ja miesten saamattomuutta. Ei voi sanoa munattomuutta, kun ne on nähty ja ne todistettavasti oli olemassa, mutta perkelettäkö niitä säästellään ??!?

Sanotaanhan viisaasti, että "ei järvi soutaen kulu", mutta näyttää pahasti siltä, että nykypäivän (nuorilta) miehiltä on tuo viisaus mennyt ihan sivu suun. Tai sitten sitä ei olla ymmärretty muuten kuin kirjaimellisesti. No, eihän se Saimaakaan kulu, vaikka sitä miten hinkuttaisi edestakaisin, muttei siinä nyt siitä märästä paikasta ole kyse, vaan Karvakolmion tähdistöstä !

Se on nyt vaan niin, ihan suoraan ja suomeksi sanottuna, että miehiä ei nykyään toi pillu kiinnosta pätkääkään ! No, joo, liikkuuhan niitä juttuja joistain Käsittämättömistä Koneista, jotka painaa 10 tuntia putkeen lähes tauotta ilman farmasian apua, mutta ne nyt voidaan kuitata sellaisiksi urbaaneiksi legendoiksi. Ei sellaisia ainakaan tuolla kadulla kävele vastaan. Juu, niin joo, nyt pitää kyllä tässä välissä jo heti selventää, ettei tässä nyt tietenkään ole kyse meikäläisen ongelmasta. Ystävätärhän tässä on jäänyt ilman. Ja pahasti.

Vai onko normaalia, että kun mies kutsuu kylään aamuyöllä, niin sitten vaan viikataan lakanoita ja käydään nukkumaan ? Ei edes pienen pientä kopasua saanu !! Kyllä mä sanon, että jo on aikoihin eletty. Toista se oli meikäläisen nuoruudessa. Silloin naitiin kuin kanit eikä meinattu. Helvata. Ja jos mies sai alastoman naisen viereensä yöksi (tai ylipäätään mihin vuorokauden aikaan tahansa), niin ei siinä mietitty, milloin lakanat on vaihdetty tai mitäs huomenna duunissa tai hitto, kun kurkku tuntuu jotenkin karhealta, on varmaan toi lentsu tulossa pahasti päälle. Ja viis lentsuista ! Kyllä siinä joku ihan muu painoi päälle siinä vaiheessa ! Ei, en toden totta ymmärrä.

No, olenhan minäkin lukenut niitä juttuja lehdistä ja netistäkin, että on se nyt perkelettä, kun miehet pihtaa eikä niitä haluta, mutta lehdet nyt kirjoittaa niin paljon kaikkea muutakin paskaa, etten ole niitä juttuja juurikaan noteerannut, saati sitten todeksi uskonut. Mutta on se vissiin nyt sitten uskottava, että se se on suuntaus tänä päivänä, kun luotettavasta lähteestä ihan itse asianosaiselta tarinaa kuulin. Päänsärky on siirtynyt naisilta miehille.

Ja, kyllä. Olen sen verran vanhanaikainen, että jos mies pyytää minut luokseen kylään merkitsevien flirttien jälkeen, niin saa kyllä mösjöö itse tehdä sen aloitteen ! Eikä sen nyt tartte olla mitään seitsemän hunnun soidintanssia keskellä olohuoneen lattiaa säkkipillin säestyksellä ja sulka pakaroiden välissä. Vähän pusuttelua sieltä ja silittelyä täältä ja puristelua tuolta, niin kyllä se kone käyntiin hyrähtää, kun nuotit kerran on jo jaettu aikaisemmin.

Vai onko se niin, että kaikki nämä lehtikirjoitukset, joissa naiset avoimesti ja rehellisesti kertovat, mitä he mieheltä (ja seksiltä) haluavat, ovat pelästyttäneet miespolot niin, etteivät he enää uskallakaan toimia viettiensä mukaan ? Voisiko olla todellakin niin, että miehet ovat alkaneet ajattelemaan sängyssä ? Ajattelemaan, mitä nainen voisi haluta ja toivoa ja sitä kautta pohtimaan, onko heistä sen antajaksi. Jos näin on, niin tässä kaikessa 'avoimessa keskustelussa' on sitten kyllä menty ihan ojasta allikkoon. Etenkin jos se sitten tekee sen, että vain mietiskellään eikä toimita lainkaan.

Kyllä se vaan niin on, että luonto se on, joka tikanpojankin puuhun vetää. Naisen luonto on vain tainnut vetää sen linturaiskan sinne köysi kaulassa.

Mutta täytyy se vielä todeta, että mua kyllä oikeen huvitti, kun ystävätär (katkerana) totesi, että "no, en mä nyt tiedä, olisko se nyt silleen ollut ees mun tyyppiä... mutta kyllä mulle olis se muna kumminkin kelvannut."

Ei kommentteja: