torstai 17. kesäkuuta 2010

Pääministerin Frankensteinin morsian

metro uutiset 17.6.2010:

Korkein oikeus tuomitsi keskiviikkona Pääministerin morsian -kirjan tekijän Susan Ruususen ja kustantaja Kari Ojalan sakkoihin. Oikeuden mukaan kirjassa levitettiin pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) yksityiselämää koskevia tietoja.
...
Ruusunen sai 20 ja Ojala 60 päiväsakkoa. Ojala joutuu myös maksamaan Vanhaselle tuhat euroa kärsimyskorvauksia. Ruususen asianajaja ja Ojala miettivät asian viemistä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen arvioitavaksi.

EI, EI, EI, EI !!!

Ei voi olla totta ! Eikö Suomelle naureskella ihan tarpeeksi maailmalla jo muutenkin ??! "Ihmisoikeustuomioistuimen arvioitavaksi" !! Kenen helvetin ihmisoikeuksia tässä nyt on loukattu ? IHMISOIKEUKSIA !?! Haloo ! Onko ketään sidottu tai muuten kidutettu ?

Okei, sitä ei kirjassa kerrottu (kaiketi, en ole lukenut), josko kuumia perunoita olisi aseteltu morsiamen alastomalle vartalolle hänen ollessa sidottuna pääministerin sänkyyn. Mutta jos näin ei ole tapahtunut, niin ainoa, ketä on kidutettu ja piinattu ja kellä olisi täysi oikeus ja suuri syy viedä tämä farssi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, on SUURI YLEISÖ. Sinä, minä, me kaikki, jotka olemme joutuneet tahtomattamme katselemaan vuosikausia iltapäivälehtien lööpeissä koreilevia asianosaisten pärstäkertoimia (ja muitakin ruumiinosia). Suuri Kärsimys !

Vaadin kärsimyskorvauksia !

Ei kommentteja: