perjantai 12. maaliskuuta 2010

My main man

Sitä, mitä ei Clas Ohlsonilta löydy, ei tarvita. Siinä on sitten monipuolinen mies !

En olekaan vieraillut hänen luonaan kuin pikaisesti aikaisemmin, kun olen tarvinnut tyyliin paristoja, mutta nyt kiertelin vähän enemmänkin, kun oli kerran aikaa. Syy, miksi ylipäätään menin sinne oli se, etten löytänyt haluamaani turhaketta mistään muualta ja 'Clasu' oli viimeinen oljenkorteni. Eikä huono korsi ollutkaan ! Tarpeellinen turhake löytyi ja vieläpä äärettömän helposti, koska niitä oli laarissa kaupan oven ulkopuolella tyrkyllä.

Mutta olihan siellä tavaraa, voi hyvät hyssykät sentään ! Kaikkea mahdollista ja mahdotonta sähkövempaimista käsikäyttöisiin. Huomasin siellä, että vanha himoni kelloihin ja peleihin ei olekaan laantunut. Oli vähällä, etten ostanut uutta rannekelloa itselleni (olen varmasti viimeinen, joka vielä käyttää rannekelloa tässä kännyköiden maailmassa) ja Rubikin kuutiotakin pyörittelin jo käsissäni (missäköhän omani on..?). Onneksi sain hillittyä itseni.

Asiasta V:een. Ulkona on aikas hauska keli. Samanlainen raikas ilma kuin on kesällä sen jälkeen, kun on satanut rakeita. Kevät !

4 kommenttia:

mölkky ja meisseli kirjoitti...

olen hyvä ratkaisemaan rubikin kuution. Voisin joskus esitellä sulle liikkeitä. Lonkeroa, viinirypäleitä ja pahaa punkkua, kuulostaako houkuttelevalta?

justiina kirjoitti...

Mölkky !! Kesä !! Jipii !! Ainoa oikea tapa pelata mölkkyä on pelata sitä alasti.

Minäkin olin joskus hyvä Ernön kanssa, mutta nyt on taito ruostunut. Silloin alle minuutti oli ihan hyväksyttävä suoritusaika, mutta nykyään arvostan pidempikestoista... suoritusta. Mutta mielelläni opettelen uusia liikkeitä, joten kyllä kiitos !

Hyvässä seurassa huonompikin punkku maistuu Chateau Petrukselta, joten kyllä kiitos !

Mutta miten tuo meisseli tähän liittyy ??

mölkky ja metro kirjoitti...

Meisseli liittyy mölkkyyn samaan tapaan kuin kostutettu torttu rubikin kuutioon.

justiina kirjoitti...

"Kostutettu torttu"... hetkinen... miten tuota ei löydy Ruutukokistani ? Eikun... siis, onks tää joku kompa ?? Mun täytyy paneutua tähän tiukemmin.