maanantai 24. elokuuta 2009

Ohjeita pölkkypäille

Iltalehdessä oli juttu, jossa oli listattu niitä latteuksia, joita kannattaa välttää, jos on mieli päästä treffeillä vällyjen väliin. Ohjeet olivat selvästikin suunnattu miehille, koska miestähän ei voi masentaa latteuksilla, jos nainen on jo antanut ymmärtää, että ymmärtää myös antaa. Ainakin jossain vaiheessa iltaa.

Tässä ne mainitut, mutta kaipa tuota listaa voisi hyvin jatkaa loputtomiin. Miehillä on näet käsittämätön taipumus keksiä aina vain uusia ja uusia tunnelmantappajia.

1. Musiikki. Himmentäessäsi valoja, valitse musiikki oikein. Liian pirteä ja tyttömäinen musiikki, kuten Madonna tai Avril Lavigne, pilaa varmasti tunnelman. Vältä myös liian vihjailevaa musiikkia, kuten "Let's get it on" tai "I wanna sex you up".

2. Älä vastaa puhelimeen. Asiakkaat ja äitisi voivat odottaa sen ajan, että soitat heille takaisin. Parasta on, että suljet puhelimen kokonaan.

3. Älä kouri. Tissien ja pepun kouriminen kuuluu ala-asteelle, joten toivottavasti et kouri seuralaistasi.

4. Kerjääminen. Treffiseurasi on jo ennen treffejä luultavasti päättänyt haluaako seksiä illan päätteeksi vai ei. Jos hän ei hyvän yön suukon jälkeen lämpene, niin älä ala kerjäämään. Se on noloa!

5. Itsekkyys. Jos pääset suuteluasteelle, niin muista pitää huoli kumppanisi tarpeista. Älä odota pelkkää aktia, vaan pidä hauskaa myös sitä ennen.

6. Suutelu. Jos et osaa suudella, et pääse ensimmäistä astetta pidemmälle. Pidä kieli kurissa, äläkä tunge sitä ensimmäiseksi hänen kurkkuunsa.

7. Huono keskustelu. Jokainen pitää sanaleikeistä, mutta liian moni "oi kulta" voi kuulostaa imelältä. Älä puhu liikaa, kun on kyse seuralaisesi hyväilystä. Luota omaan taitoosi.

8. Etene askel kerrallaan. Kolmannelle asteelle pääseminen edellyttää, että olet päässyt läpi suutelun ja hyväilyn. Et voi suoraan tunkea kättä hänen paitansa alle ja toivoa, että seuralaisesi hyppää heti sänkyyn.

9. Älä kysy lupaa. Voinko suudella sinua? Voinko koskettaa sinua täältä? Turhat kysymykset ärsyttävät jopa naisia.

10. Älä ohjaa hänen käsiään. Naiset haluavat koskettaa miestä, sitten kun siltä tuntuu. Jos nainen ei lähesty haaraväliäsi 20 minuutin jälkeen niin et saa pakottaa häntä siihen. Naisen käsien ohjailu tai pään tunkeminen haaraväliin latistaa varmasti tunnelman.

Kympin kohdalla repesin jo nauramaan ääneen. Joku voisi sanoa, että ohjeet ovat selvästi tarkoitettu penskoille, mutta valitettavasti näitä masentavia pölkkypäitä tulee vastaan kaikissa ikäluokissa.

Ei kommentteja: