torstai 10. joulukuuta 2009

10.12.2009 Lääkitys kohdalleen

Jotain on tehtävä tälle väsymykselle, stressille ja muutenkin saamattomalle olotilalle. Liikunta ja Ulkoilu olisivat kai ne parhaimmat ja luonnonmukaisimmat lääkkeet, mutta kun ei ole aikaa, niin ei ole aikaa, joten on siis tyydyttävä toiseksi parhaimpaan vaihtoehtoon ja silloin vastaus löytynee purkista.

B-vitamiinia. Stressi ja kiire ja sähläys ovat kaiketi syöneet varastoni nollille, josta syystä pää on sekaisin ja olo on lintulautamainen. Muistikin pätkii tasaiseen tahtiin.

D-vitamiinia ja kalkkia maksimiannoksin. Aurinkoa ei ole näkynyt enää viikkokausiin, joten myös D-varastot kolkuttelevat todennäköisesti tyhjyyttään. Kalkkia ei tule mistään, kun syön niin epäterveellisesti, joten kohta alkavat ruodot napsahdella poikki, ellen tartu toimeen. Purkkiin, siis.

Ruusunjuurta. Juu, sitä on vielä jäljellä ja ajattelin syödä ne pois kuleksimasta, kun ovat tuolla kaapissa pyörineet pölyttymässä. Ehkäpä tässä vielä saadaan libidokin kohdalleen, kun oikein uskon niiden heinälle haisevien puristeiden ihmeitätekevään voimaan.

"Vesi vanhin voitehista." Sen juontia pitäisi lisätä ja muiden nesteiden vähentää. Eiköhän sitten pöhötyskin häivy ja unet maistu taas paremmilta. Luultavasti ainakin painajaisia olisi vähemmän.

Ei kommentteja: