keskiviikko 2. joulukuuta 2009

2.12.2009 Paskamainen herääminen

Heräsin noin tuntia aikaisemmin kuin oli tarve. Yleensä nukahdan helposti uudestaan paitsi silloin, jos päähän ehtii iskeytyä joku ajatus, joka on muhinut yön aikana aivoissa ja joka heti aamusta koneen avattuani paukahtaa ruudulle. Tänäänpä kävi juuri noin.

Sain eilen pienen viestin, tiedonannon. Noteerasin sen, mutten ajatellut sitä sen enempää. No, onneksi kuitenkin aivot tekevät puolestani omaa työtään yön aikana ja aamu toi siihenkin viestiin vähän lisäarvoa.  Valitettavasi se lisäarvo taitaa olla sitä ei-niin-kivaa -luokkaa. Saatan ehkä mahdollisesti joutua perumaan tapaamisen, jota ainakin minä olen odottanut erittäin paljon.

Tai ainakin siirtämään sitä. En vain ole yhtään tyytyväinen, jos niin tulee käymään. Periaatteessa sen ei tarvitsisi siirtyä niin kovin pitkälle, mutta parikin päivää tuntuu odottavasta pitkältä eikä se ole yksin minusta kiinni, mihin sen tapaamisen voisi siirtää. Harmin harmin isoharmi.

Saattaa kyllä olla, että murehdin tässä jälleen kerran liian aikaisin, mutta toisaalta jos ehdin jo tapaamiseen ja sitten tuleekin 'hälytys', niin sitten vasta pulassa olenkin. No, onhan tässä vielä päiviä aikaa harkita. Ja onneksi sentään tuli tämä mahdollinen huonompi vaihtoehto mieleen, sillä olisinhan jännityksissäni voinut ohittaa sen kokonaan ja sitten olisi tullut ikäviä yllätyksiä hetkellä, jolloin niitä ei todellakaan toivoisi.

Hymy hieman hyytelöityi, pakko myöntää.

Ei kommentteja: