tiistai 29. joulukuuta 2009

29.12.2009 Urheilupäivä

Tai pikemminkin ilta.

Harrastin eilen liikuntaa oikein urakalla. Ja nyt sen kyllä tuntee kropassaan. Mutta selvästikin liikunta on ollut erittäin monipuolista, koska olen tasaisesti kipeä joka puolelta. En ole siis hinkuttanut mitään tiettyä kohtaa tai lihasryhmää päreiksi eikä rakkojakaan ole syntynyt.

En olekaan pitkään, pitkään aikaan urheillut noin tarmokkaasti ja määrätietoisesti kuin eilen. Tuntui, kuin olisin hikoillut yhdessä illassa kaikki ne illat, jotka olen vain haaveillut liikkumisesta. Ja taisi siinä tulla urheiltua vähän varastoonkin.

Liikkuminen on tuottanut minulle aina tyydytystä, mutta tuo eilinen oli jotenkin täydellisempää ja tyydyttävämpää kuin aikoihin. Ehkä se johtui juuri tuosta, että edellisestä vastaavasta kerrasta on niin pitkä aika. Tuntuu, että siitä on aikaa lähes koko elämä. Lisäksi motivaationi oli enemmän kuin kohdallaan. Ja porkkana makea.

Tästä olisikin vihdoin hyvä aloittaa säännöllisempikin liikkuminen, kun se on nyt viime vuoden aikana jäänyt hieman vähemmälle. Tosin aikataulut ovat tinkimättömät enkä tiedä, milloin ja mihin rakoon voin saada vastaavaa mahtumaan. Mutta ehkä hieman pienemmässä mittakaavassa se voisi onnistuakin. Jää katsottavaksi.

Nyt tunnen oloni rentoutuneeksi ja erittäin, erittäin tyytyväiseksi.

Ei kommentteja: