keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kaksi tulemista

Ja heti aamusta vielä ! Tämä on kyllä kaikkien aikojen ennätys.

Olen varmasti joskus aikaisemminkin maininnut, että kuuntelen aamuisin RadioSuomipopin Aamulypsyä matkallani töihin julkisella liikennevälineellä. Eipä turhaan Jaajoa valittu vuoden radioääneksi (vai mikä se nyt olikaan). Sen nuorenmiehen jutut ovat ihan omaa luokkaansa, vaikka niitä joku tiimi kirjoittaisikin hänelle valmiiksi.

Tänä aamuna repesin nauramaan kaksi kertaa saman matkan aikana.

Ensimmäinen räjähtäminen tapahtui, kun Jaajo kertoi pääsevänsä esiintymään Riitta Väisäsen Kymppitonniin. Siitä sitten puhuivat Petran kanssa muistellen, kun aikoinaan sitä ohjelmaa aina katsoivat ja yrittivät arvailla vastauksia kotijoukkueen kanssa. Jaajo siinä sitten pohti, miten niitä vinkkejä voisi antaa.

"Tässä on sana ja vihje kuuluu näin: Riitalla on karvainen tällainen ja se on märkä ja se tuoksahtaa."

Pokka peti välittömästi enkä voinut hillitä naurua hihitykseksi, vaan nauroin ihan ääneen painaen kaulaliinaa suun eteen sordiinoksi. Vesi vain silmistä juoksi ja tuli taas todistetuksi tätylin kieroutunut ajattelutapa ja alatyylin huumorintaju.

Vastaushan on tietysti koira, senkin pervot !

Toisen kerran repesin, kun kertoivat juttua Ruotsin poliisin toiminnasta. Kaikkihan me muistamme naapurin sinivuokkojen melko ponnettoman esityksen pääministeri Olof Palmen murhan yhteydessä sekä usein sen jälkeenkin.

No, taannoin oli löytynyt naisen ruumis metsästä ja Ruotsin poliisi oli todennut tutkinnan jälkeen, että aviomies on syyllinen. Mies oli ehtinyt istua vankilassa 14 kuukautta vaimonsa murhasta, kun poliisi oli tehnyt uusia tutkimuksia tähän henkirikokseen liittyen, mm. dna-testejä, ja lopputulos oli varsin yllättävä. Kävi näet ilmi, että naisen olikin 'murhannut' HIRVI !!

En voinut sille mitään. Harmillinen tapaus miehen kannalta, jonka rakas (?) vaimo oli kuollut, tapettu, ja hän joutui siitä syytteeseen ja vielä tuomittiinkin vankeuteen. Ja sitten tämä yllättävä paljastus. Nauroin aivan katketakseni.

Myönnän omistavani vähintäänkin kyseenalaisen huumorintajun.

Ei kommentteja: