sunnuntai 20. joulukuuta 2009

20.12.2009 Pähkähullua kilpavarustelua

Vaihdoin eilen myöhään pari sanasta erään henkilön kanssa. Joka sanailu johti siihen, että vielä pimeässä peiton alla naureskelin miesten aivoituksia, kun sille päälle sattuvat.

Moni on varmasti huomannut, että huumorintajuni on kyseenalainen, vähintäänkin omalaatuinen, joskus jopa täysin kieroutunut. Tosiasia vain on, että erittäin monet asiat naurattavat minua, vaikkeivät ne ehkä ihan kaikkia naisia naurattaisikaan. Tuo kuulemani todistus siitä, että miehet todellakin ovat ikuisia pikkupoikia vielä harmaapäisinä vanhuksinakin, nauratti erityisesti ja olisin niin mielelläni ollut sitä järjettömyyttä paikan päällä todistamassa. Onneksi kuvat kertoivat enemmän kuin sanat, kun en aluksi meinannut uskoa todeksi koko juttua.

Tuosta sain vain vahvistusta jo ennestäänkin timantinkovalle käsitykselleni siitä, että naiset ja miehet ovat aivan eri tavalla rakennetut, puhuttiinpa nyt sitten ihan mistä elämänalueesta tahansa. Ja Luojalle kiitos siitä, sillä vain ja ainoastaan sen ansiosta olen saanut nauraa tämän viikonlopun aikana itseni lähes henkihieveriin useammankin kerran.

Miesten tapa ajatella johtaa suoraan siihen vastauksen, miksi suurin osa (älyttömistä) keksinnöistä on juuri miesten kehittelemiä. Ihan vain hihasta ravistettuna voin mainita esimerkkinä sähkövasaran.

Ensi miettimällä en pysty keksimään, miten sähkövasara olisi oleellisesti parempi kuin tavallinen manuaalinen versio. En kyllä toisellakaan miettimisellä. Vaikka voin rehellisesti sanoa omistavani erittäin vilkkaan ja tuotteliaan mielikuvituksen, välillä vähän liiankin, niin jotenkin on hankala kuvitella sähkökäyttöistä vasaraa työssään. Tämä on nyt sitten tietysti sitä naisellista vajavaisuuttani ja todistus taasen sen puolesta, että ne ovatkin naiset, joilla on ne putkiaivot ja miehillä puolestaan ne vappukeksimäiset rasva+vesi -klöntit.

Josta pääsenkin kopukansiltaa siihen, että aina oppii uutta, kun jaksaa kuunnella. Loogista, vai mitä. Opin tällä viikolla esim. sen, että vaikka ihmisen aivot ovat vain 2 % ihmisen painosta, niin ne kuluttavat kuitenkin 25 % kuluttamastamme energiasta. Huisia, eikö totta ? Ja jos emme syö, niin ajattelutoimintakin pysähtyy. Jossain vaiheessa ainakin.

Ulkona on kovin kova tuuli. Meren äärellä se on kuulemma yltynyt aivan myrskyksi asti. Helppo uskoa. Hrrr. Nyt äkkiä lisää vihreää teetä. Se on erittäin hyväksi aivoille. Putki -sellaisille.

2 kommenttia:

Niiskunaiivi kirjoitti...

Vihreä tee on kyllä tooooosi hyvää! :) Itellä on kaikkia kustomoituja makuja, niinku minttu, vanilja, appelsiini.. Tosin on se originaalikin maistuvaa :)

justiina kirjoitti...

Samoin minulla on myös maustettua vihreää teetä. Joku thai -tyyppisesti maustettu on aika hyvää.