sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

21.6.2009 Juhannus ohi

Väsynyt, mutta ihan tyytyväinen. Oli mukavaa, vaikka tosiaan hieman rasittavaa. Ei vain malttanut mennä nukkumaan sen kerran, kun oli mahdollisuus harrastaa pitkästä aikaa seurapelejä aikuisten kesken. Ja se sitten lipsahti pikkutunneille ja tietäähän sen, mitä se nukkuminen sitten on.

Ensi viikko vielä töitä ja sitten lomaa. Toisaalta ei jaksaisi enää mennä töihin, kun on luvattu niin hyvää ilmaakin alkavaksi, mutta minkäs teet. Toisaalta ei kyllä jotenkin lomakaan kiinnosta. Ei muuten, mutta ainakin nyt on vähän epävarma olo siitä, mikä tilanne sinne töihin jää. Ei paha, mutta joku sotku siellä kuitenkin on muhimassa, jota en ole huomannut ja sitten potuttaa, kun joku toinen on saanut sen niskoilleen.

Lisäksi kesäloma tuo pakollisen tauon kaikenlaisiin muihinkin rutiineihin, tapoihin ja tottumuksiin. Se on tietysti hyvä, ettei kangistu kaavoihin, mutta on niitäkin asioita, joista ei haluaisi sitä taukoa. Ei tarvitse sitä. Olosuhteet vain pakottavat siihen. Olenkohan ainoa, josta tuntuu tältä ?

Ja verrattuna viime kesään, tästä kesästä tulee huomattavasti mukavampi. Moneltakin kantilta katsottuna. Tiedän sen. Tämä kevät oli jo paljon, paljon parempi.

Ei kommentteja: