maanantai 22. kesäkuuta 2009

Mitäh ?!?

Sen siitä saa, kun lähtee 'väärään' aikaan liikenteeseen.

Muuten meni ihan kivasti paitsi, että ne huippumakeat Espritin aurinkolasit maksoivat 100 e. Siis pelkät pokat. Lissit siihen päälle olisi varmasti tehnyt toisen mokoman. Olisko riittänytkään...

Sitten. Joo, ei tullut ketään tuttua vastaan, jonka olisi voinut raahata mukanaan terassille imemään Fresitaa. Eikä tullut ketään tuntematonta vastaan, joka olisi raahannut MINUT terassille. No, ei olis edes tarvinnut raahata...

Mutta bussimatka se vasta kruunasi shoppailureissun !

Ensinnäkin bussikuski kuuluin siihen h*lvetin ääliöiden kategoriaan, jotka kuvittelevat olevansa niin v*tun suuria kuninkaita, että ajavat 30 sekunttia ennen bussinlähtöhetkeä, siis aikataulussa ilmoitettua, pysäkille, jossa on n. 30 ihmistä odottamassa ja joista 10 liikkuu keppien tai lastenvaunujen kera ja 10 maksaa käteisellä 100 euron setelillä. Että sitten vielä ihmetellään, miksi bussikuskit ovat vihatuin ammattiryhmä heti taksikuskien jälkeen (vai oliko se toisinpäin...) ja miksi aikataulut kusee.

Bussissa sitten viereeni änkesi ihan v*tun keski-ikäinen ja plus mies, jolla oli päällä t-paita, jossa luki "Hard Rock Cafe, Bangkok". P*rse !! Se jo ärsytti suunnattomasti, mutta ei siinä vielä kaikki. Äijä oli olevinaan niin iso, että sen oli ihan pakko tunkea itsensä muhun kiinni niin, että sen kyynärpää porautui mun tissiin, vaikka miten yritin väistellä. Ei, h*lvetti ! Ja, okei, vaikka nenästä päätellen sillä olikin seutukunnan suurin meisseli, niin ei sen silti olisi tarvinnut niitä ketaroitaan ojennella niin, että sen koipi-p*rkele oli nilkasta lantioon saakka kiinni mun vastaavassa alueessa. Ja jotta kokemus olisi ollut mahdollisimman v*ttumainen, niin edessä olevalla penkillä istui sellainen joka p*llun herkkukeppi !! Miksi s**tanassa SE ei voinut porata mua ?? Siis hitsata mua siihen ikkunan ja itsensä väliin ?? Oikeudenmukaisuus on p*rseessä tässä maailmassa !

Kun yritin siinä pidätellä oksennusta tämän vieruskaverin kanssa, niin katselin ikkunasta ulos ja näin Liikenneturvallisuuskeskuksen liikkuvan varoitus-tietoiskun. Viereisellä kaistalla ajoi hervoton hehtaarip*rse -äijä jollain säälittävän pienellä skootterilla, joka upposi sen laardihanurin persposkien väliin lähes kokonaan. Joo, näky oli jo sinänsä kammottava, mutta sen täydensi se, että äijä ajoi n. 70 km/h ja, v*ttu, näpytteli samalla tekstiviestiä kännykällään !! Olen kirosanaton.

Viimeinen niitti v*tutukseen oli, kun olin jo kotimatkan suhteen voiton puolella ja siitä innoissani, että saan karistettua sen p*skasakin siitä ympäriltäni, kun takaani ilmestyi käsi kämmen ylöspäin käännettynä ja kuului ääni, känninen luonnollisesti: "Heitä pari." Ei, s**tana ! Hyvä, etten purrut sitä kättä. Olisinkin, jos en olisi pelännyt tautitartuntaa. Jätkä, h*lvetti, pummasi multa karkkia ! Joo, joo... Söin karkkia, ristiinnaulitkaa ihan vapaasti. Jos se bussikuskin-kaarlekustaa olisi ollut joku muu vähemmän pienimunainen eikä se kalusankari olisi istunut mun rintaliiveissä, ja jos se Teuvo Teidenritari olisi kaatunut sillä Vespallaan, niin olisin ollut oma hyväntuulinen itseni ja varmaan antanutkin sille kännikalalle pari namua, mutta siinä vaiheessa ei riittänyt armoa eikä almuja kenellekään ja olin tyly. Ei olisi pitänyt... Kaduttaa. Mutta, v*ttu, ei ollut mun vika !!

Huomenna tulen kotiin, suoraan kotiin, käymättä lähtöruudun kautta !

Ei kommentteja: