lauantai 21. marraskuuta 2009

21.11.2009 Tea for two

Eikä vain kahdelle tai kolmelle. Olen juonut tässä viikon aikana teetä tai kuumaa mustaviinimarjamehua koko perkeleen teeseurueen edestä ! Joka paikassa kun lukee, että influenssassa pitää juoda mahdollisimman paljon kuumaa ja samaa toitottavat lääkärit ja sukulaiset ja tuttavatkin. Ja minä sitten otin ja uskoin heistä joka ikistä ja olen todellakin juonut teetä ämpäritolkulla !! Saako jo lopettaa ?

Olen juonut useita erilaisia tee-lajeja ja makuja. Nordqvist'ltä olen juonut Perinteisen Mustan teen lisäksi samaa Luomuna sekä Valkoista teetä, Keisarin Morsianta, Viisasten teetä että Lady Green -teetä. Twinings'ltä olen litkinyt Green Tea-, Green Tea & Mint, Wild Berries ja Apple, Cinnamon & Raisin -makuja. Lord Nelson'in Camomile -teetä. Liptoniakin on ollut pakko vaihtelun vuoksi juoda ja makuina ovat olleet Clear Green, Lemon Tea, Earl Grey, Russian Earl Grey, Persian Earl Grey, Ceylon Gardens, Rooibos Spice, Rosehip and Raspberry, English Breakfast, Darjeeling Himalaya ja Kericho Estate Tea.

Herkkuhetkiin pihistelen suoraan saarivaltakunnasta saamaani Fortnum & Mason'in Assam Superb -teetä.

Eikä tässä vielä kaikki, kuten tapana on mainostaa.

Löysin peltipurkkeja kaivellessani vielä pussukoita, joiden tuoteseloste kertoi tee-sekoituksen (= heinä-sekoituksen) olevan vartavasten kehitelty tällaiseen sairastamaani 'keuhkoödeemaan'. Litkun pitäisi auttaa oireisiin ja jos se perusoletus, että mitä pahemman makuista joku on, sitä tehokkaampaa se on, pitää paikkansa, niin tätä olisi pitänyt ruveta litkimään jo monta päivää sitten. Olisi sairasloma taatusti ainakin puolittunut.

Jokainen on varmaan jossain lapsuutensa vaiheessa pureskellut paperia. Ja jos ei ole, kannattaa sitten kokeilla tuon teen ihmerehu-sekoitusta, sillä se sekä maistuu että haisee aivan märälle paperille. Tarkemmin sanottuna märälle valkoiselle A4:lle. Uskomaton samankaltaisuus ! Tuli ihan lapsuusaika mieleen. Tehoa siinä ainakin tuntuu olevan, kun ei enää yskitä niin kovasti. Tai ehkä vain kuvittelen. Harmi, että tuoteselosteesta puuttui ainesosat kertova osio. Kaiketi tuo ihan laillista kuitenkin on. Vai pitäisikö kokeilla yksi pussukka sätkäksi käärittynä ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sehän oiski, kun jäis poliiseille kiinni TEEN polttelusta.. :D

justiina kirjoitti...

*hihihihih*

Joo, saattaisivat tilata valkotakkiset sedät sinitakkisten tilalle ;-)