torstai 26. marraskuuta 2009

"Vilpitön vitun ystävä"

Vai onko vitun ystävä kenties yhdyssana ? VitunKINystävä, vitunystäväKIN. On se yhdyssana, mutta menköön nyt noin. Kammoan kirjoitusvirheitä omissa teksteissäni. Vaikka olisikin kysymys vain vitunystävästä.

Siis siten kuvaili eräs mies itseään. Ei, luojankiitos, minulle, vaan eräälle tutun tutulle. "Mä olen sellainen vilpitön vitunystävä" sanoi mies, kun naiselle selvisi, että mies paneskelee hänen lisäkseen myös viittä muuta naista, vaikka jonkinnäköinen sopimus, tai ainakin aiesopimus, yksinoikeudesta oli olemassa ko. naisen kanssa. Ja eikun testeihin.

Täti tarkkana ihmisenä oli luonnollisestikin aivan pöyristynyt siitä, että joku aikuinen ihminen voi olla niin holtiton seksuaalikäyttäytymisessään, että miettii vain sen toiminnan siittämis-puolta. Eli jos on putket rusetilla, niin sitten voi nusutella aivan rauhassa kenen kanssa vaan, kun vahinkoa ei voi sattua. Niin. Riippuu tosiaankin siitä, kuka mitäkin vahinkona pitää. Itse henk.koht. olen sitä mieltä, että esim. genitaaliherpes alkaa olla vahinkoasteikolla jo melko korkealla. Ihan siellä top-3:ssa.

No, tulipa tuotakin aihetta sipaistua, mutta lähinnä tarkoitukseni oli ihmetellä sitä, miten miehet voivat tuosta noin vain pitää haaremia sen mitenkään haittaamatta heidän tunne-elämäänsä. Joo, joo, ei tarvitse riemastua heti, vaikka vähän yleistänkin. On niitä tosiaan naisiakin, jotka toimivat kierrätyskeskuksina, joissa tavara liikkuu ja vaihtuu tiuhaan tahtiin, mutta jotenkin tuo on miehille luonteenomaisempaa. Tai ehkä puhunkin vain itsestäni.

Minä en voi kuvitellakaan tilannetta, jossa olisi useampi panokaveri. Siinä on aina niin paljon tunnetta mukana, kuitenkin, etten pystyisi sitä, tunnetta, jakamaan useamman kesken. Eli miehet mieluummin jonossa kuin rivissä. Jokainen omalla vuorollaan siis. "Jos yksi jättää, luo toisen lähde(n)" vai miten se meni ? Ehkä olen tosiaan menneen aikakauden dinosauruksia, mutta luulen, että naisella on oltava mukana myös tunnetta, kun taas mies voi harrastaa seksiä seksin itsensä takia.

Ja heti kun tuon kirjoitin, niin muistui mieleen kymmeniä blogeja, joissa naiset kertovat miehen/miesten olevan vain ja ainoastaan panokavereita. Tarkoituksella en käytä sitä englanninkielistä termiä, kun ällöän sitä ja kaikkia muitakin... niitä. Tuli oikosulku. Niin, eli kyllähän tasa-arvo näkyy myös tässä, että nainenkin nauttii nykyään seksistä seksin itsensä takia eikä tarvitse siihen mitään tunneaspektia. Paitsi minä. Minä tarvitsen myös tunnetta. Mielellään lämmintä sellaista.

Tunne olisi. Mistä löytyisi se mies ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun tuttavapiirissä on paljon sellaisia miehiä sekä naisia, jotka painaa tukka putkella punkasta toiseen. Ei voi ymmärtää. Sitten itketään, kun mukaan tarttuu klamydia tms.

Onhan seksuaalinen vapautuminen, vai mikä lienee, ihan positiivinen asia, mutta tommonen seksuaalinen holtittomuus on hanurista.

justiina kirjoitti...

Aivan, Niiskunaiivi !

Se, jos ei välitä paskaakaan siitä, mitä kasvaa ja kukkii omissa nivusissa, on jokaisen ihan oma häpeänsä, mutta se, että on niin vastuuton ja välinpitämätön, ettei välitä suojata sitä toista, on mielestäni törkeää.

Juu, voihan sitä olla vapaa ja vapautunut seksipeto, mutta samalla pitää osata ottaa vastuuta omasta ja kumppaninsa/ kumppaniensa terveydestä.