maanantai 30. marraskuuta 2009

30.11.2009 Marraskuu 'pulkassa'

Oikeammin kärryssä tai vaikka soutuveneessä. Ohi kohta kumminkin ja se on pääasia.

Marraskuu on ärsyttävää aikaa monellakin tapaa. Pimeää ja märkää useimmiten eikä marraskuu tänäkään vuonna pettänyt pelkoja siltä osin. Lisäksi se on vuoden kiireisintä aikaa sekä työrintamalla että siviilissä. Tänä vuonna kotikiireitä on valitettavasti jouduttu jaksottamaan joulukuun puolelle harrastuskiireiden tieltä ja siksi en voi heittäytyä ihan vielä stressivapaalle vaihteelle. Valitettavasti.

Mikä näkyi jälleen viime yönä unikuvissa. Eli painajaisia esiintyi liittyen anastettuihin luottokortteihin. Hmm. Enteileekö tuo mahdollisesti suuri laskupinoja ja ylenmääräistä tuhlailua joulumielessä ?

Sitten vähän valitusta, joka kuitannee tämän marraskuun.

En ymmärrä ihmisten leväperäisyyttä ja välinpitämättömyyttä pakollisia hoidettavia velvollisuuksia ja muita ihmisiä, vapaaehtoistyöntekijöitä, kohtaan. Olen harrastustoimintaan liittyen laittanut muistutuksen maksettavasta suorituksesta ensimmäisen jo syyskuussa ja nyt kaksi viestiä toissa ja viime viikolla, että eräpäivä on tänään. No, suorituksia puuttuu edelleen puolelta porukkaa. En, vittu, käsitä. Lasku ei tullut yllätyksenä, joten rahaa pitäisi olla säästettynä 3 kuukauden ajalta eli siitä ei pitäisi olla kiinni.

Kun kysymys on siitä, että heidän asioitaan hoitaa joku VAPAAEHTOISESTI, kun muita halukkaita ei todellakaan löytynyt, niin se on mielestäni vieläkin törkeämpää käytöstä. Olisivat nyt vain niin helvetin tyytyväisiä, ettei heidän itse tarvitse olla toiminnassa mukana mitenkään, että maksaisivat nyt ainakin laskunsa ajoissa, mutta ei.

No, puolilta päivin tarkistan seuran tilin uudestaan ja jos silloin vielä puuttuu jonkun suoritus, niin laitan niin tulikivenkatkuisen viestin, että oksat pois !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut on kyllä semmosia lusmuja, et alkaa itseäkin hävettää. Toivottavasti maksut hoidetaan pian.

justiina kirjoitti...

No, jää nähtäväksi, Niiskunaiivi.

Vituttaa kyllä ankeriaasti, kun äsken näin, ettei suorituksia ole tullut lisää ja oli jo viestikin lähdössä eteenpäin, mutta päätin malttaa mieleni, koska HUOMENNA voin vittuilla ihan tosissani. Ihan sormet syyhyää huomista ajatellessa...