torstai 30. huhtikuuta 2009

30.4.2009 Vappu !

Se on täällä taas !

Vapun kunniaksi lakkasin järkyttävän pitkiksi päässeet kynteni punaisella lakalla, jossa on kimaltelevia hileitä. Lakka on niin kammottavaa, että sitä voi käyttää vain ja ainoastaan vappuna. Ja tooodella pitkissä kynsissä... mikä sekin on nyt kerrassaan outoa.

En muista, milloin kynteni olisivat olleet näin pitkät edellisen kerran. Varmaan joskus lukioaikana pari vuosikymmentä sitten. Tavallisesti joku kynsistä ehtii katketa kotitöissä tai jossain väännössä ennen kuin ehtivät kasvaa haukankynsiksi. Olen varmaan ollut ihan erityisen laiska, kun nyt ovat tähän mittaan ehtineet... Vähän alkavat haitata kirjoittamista. Meinaavat jäädä läppärin näppäimien alle jumiin ja ihan perinteinen kynälläkirjoittaminenkin on jo hankaloitunut pitkän peukalokynnen takia. En ymmärrä, miten ne, joilla on megapitkät rakennekynnet selviävät jokapäiväisestä elämästä...

**********

Muutama tunti vielä hakunheilutusta ja sitten kädenheilautus ja reissuun. Tuskin maltan odottaa: lepoa, rauhaa, hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa. Lämpöä. Aurinkoa.

Varmuuden välttämiseksi jo nyt:

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE YHDESSÄ JA ERIKSEEN !!

Ei kommentteja: