tiistai 28. huhtikuuta 2009

Jotain muuta...

Tarvitsisin kuntoremontin tai jonkun muun suunnanmuutoksen elämälleni. En ole tyytyväinen näin. Tällä hetkellä.

Olen jämähtänyt paikoilleni. Fyysisesti ja henkisesti. Ehkä se on vielä talven tuomaa kohmetta. En ole vielä herännyt 'talviunestani'. Toivottavasti tämä lämpötilan kohoaminen saa muutoksen aikaan. Toisin se ei yksin tule riittämään, jotta olisin tyytyväinen. Myös minun on tehtävä jotain. Muutoksia, ratkaisuja, päätöksiä... mitä, en tiedä vielä. Jotain.

Fyysiselle jämähtäneisyydelleni on olemassa helppoja ratkaisuja. Henkiselle sitten taas sitäkin vaikeampia. Eikä tilannetta helpota yhtään se, että olen huono tekemään ratkaisuja. Pitäviä ratkaisuja.

On helppo tehdä päätös jostain, mutta siinä on vaikea pysyä. (Tästäkin on joku viisaampi jo jossain kirjoittanut...) Auttaisikohan se, että tekisi päätöksen, mutta antaisi itselleen luvan lipsua siitä ? Olisikohan se päätös silloin helpompi pitää, kun se ei olisi niin ehdoton ? Ehkä niitä lipsumisiakaan ei tulisi, jos antaisi niihin itselleen luvan etukäteen. Kaikki ehdottomuus kuitenkin ahdistaa, sen tiedän.

Eli kun kiellän itseltäni jonkun, niin silloinhan ne ajatukseni vasta siinä kielletyssä hedelmässä pyörivätkin. Koko ajan vielä.

Nytkin minua houkuttaa hedelmät jatkuvasti. Onneksi ne ovat niitä sallittuja, jopa suositeltuja, hedelmiä. Tuossa pöydällä odottavat... Kielletyt 'hedelmät' ovat vielä kaapissa.....

4 kommenttia:

Virtanen kirjoitti...

....Kielletyt 'hedelmät' ovat vielä kaapissa.....

Kultsi,

En minä ole enää kaapissa. I'm ready for you.

Mister Vee

justiina kirjoitti...

Hyvä Mister Vee,

Ymmärsit väärin.

Tarkoitin niitä pähkinöitä, jotka odottavat innokkaina, että pääsisin niitä imeskelemään.

Virtanen kirjoitti...

Arvoisa Justiina,

Miten niin ymmärsin väärin?

Sitä imeskelyä juuri tarkoitin.

Kunnioittaen,
Sama V

justiina kirjoitti...

Hyvä V.,

Nyt sait kyllä vanhan tädin punastumaan !

Minun kaapissani olevat pähkinät ovat herkullisia cashew -pähkinöitä.