perjantai 24. huhtikuuta 2009

Perhanan sulkapallot

Ei, ei, en nyt ole suivaantunut siihen mailapeliin.

Vaan sääksiin !! Tässä on nyt viikko tolkulla tuijotettu munia silmä kovana eikä mitään tapahdu. Siis tarkennus: olen tuijottanut tyhjää pesää, jossa ei ole munan munaa sisällä.

Katsokaa itse, jos ette usko: munaton pesä. Osaan hyvin kuvitella, kuinka katkera sääksinaaras on. Voin suorastaan samastua siihen. Mitään kurjempaa ei ole olemassakaan kuin pesä ilman lämmitettävää munaa.

Saikohan se harmittava episodi niiden pesällä vierailleillen kotkien kanssa sääksinaarakselle aikaan keskenmenon ja linnun munimaan munat ennenaikaisesti nahkamunina ? Toivottavasti ei, mutta pahalta näyttää, kun pesään ilmestyy koko ajan lisää sammalta ja jäkälää, mutta mitään varsinaista 'äksöniä' ei näy.

Itseasiassa onkohan ne edes olleet 'sillai'...? Alan pikkuhiljaa jo epäillä sitäkin... Neitseellisiä kloaakkeja... Pari kertaa on toinen sääksi ollut jo lupaavasti toisen seljässä (juu, ihan livenä, suorassa lähetyksessä ;-), mutta kun kamera päivittyy n.15 sekunnin välein, niin seuraavassa kuvassa sukivat jo itseään kumpikin otus omaalla puolellaan pesää. Great... Ei puhettakaan hellistä katseista tai jälkisilittelyistä.

Eikä niitä helliä katseita ole näkynyt muulloinkaan. Hiton vihaisesti mulkoilevat toisiaan. Syrjäsilmällä kyräilevät epäluuloisen näköisinä kumppaniaan. Näyttää siltä kuin siellä olisi menossa non-stop -perhepoliittiset keskustelut. Kylmää kyytiä.

Vai olisiko siellä joku suhdekriisi menossa...? Toinen tipu jommalla kummalla, kenties...? Joku kertoi, että olisivat yksiavioisia ja uskollisia, mutta mistään ei ole löytynyt tähän vahvistusta. Henk.koht. en kyllä uskaltaisi pettää tuollaisella nokalla varustettua kumppania. Niin hemaisevaa houkutuslintua ei löydykään, joka voisi saada tuon kotona odottavan nokan unohtumaan.

Höyhenet pörhöllään jään kuitenkin vielä seuraamaan tätä Nauvossa Seilin saarella olevaa pesää mahdollisen muninnan toivossa.

Mutta sutinaa näyttäisi olevan myös tuolla Hailuodossa...

4 kommenttia:

Virtanen kirjoitti...

... Mitään kurjempaa ei ole olemassakaan kuin pesä ilman lämmitettävää munaa...

=> Virtanen lähtee välittömästi (=just nyt) etsimään tuota Justiinan pesää.

justiina kirjoitti...

*hihihih*

Senkin Wirtanen !

Tervetuloa etsimään 'risukasaa' heinäsuovasta, mutta OMM (=oma muna mukaan).

Virtanen kirjoitti...

Senkin Zustiina,

OMM on taattu. En aio ostaa sulle dildo7:sta. Olen muutenkin kyllästyt työkaluihin. Kädet paskana kun piti rapata maalia.

Yours.

justiina kirjoitti...

Hyvä Pienehkö Liikkuva Vesi,

Vaikka en olekaan välineurheilun kannattaja, leikittelin iltapäivänokosillani ajatuksella lahjoittamastasi leikkiKalusta, joka olisi...kullitettu..?

Tummeli on erittäin hyvä apu lypsäjän känsäisille kämmenille, joten uskon siitä olevan apua myös Sinulle.