keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Korkokengissä mutkiin

Kaikissa mutkissa ja kulmissa pitäisi olla nopeusrajoitus !

Siis meille jalankulkijoillekin ! Tai no, ainakin minulle. Tämä oli jo toinen kerta tässä lähikevään aikana, kun viuhdoin menemään niin vaudikkaasti, että löysin itseni jonkun sylistä. Onneksi kuitenkin varsin kilteissä ja viattomissa merkeissä sekä vielä täysin julkisella paikalla.

Tähtien täytyy olla Justiinan taivaalla varsin näpsäkässä järjestyksessä, sillä molemmilla kerroilla syli on ollut varsin vastaanottavainen ja sen omistajalla on ollut vahvat käsivarret ja parempi tasapainoaisti kuin minulla. En ole siis saanut aikaiseksi suurempaa happeningia tai vastaavaa hässäkkää, vaikkei minua voi yrityksen puutteesta syyttää. Eli olemme säilyttäneet vertikaalisen asennon räpistelyistäni huolimatta.

Noloja ja hassujakin tilanteita, jotka on kuitattu punastuneilla poskilla ja naurulla. Ja yhdellä käyntikortilla... Hmmm... Ehkä en ihan vielä vaihdakaan matalakantaisempiin kenkiin...

:-)

4 kommenttia:

Joo...Se Virtasen Setä kirjoitti...

Täti Justiina,

Jatka ihmeessä koikkelehtimista korkokengissä. Voi olla, että Virtasella on kenkäfetissi, mutta voisin kuvitella, että myös monella muullakin Virtasella sellainen on. Ainakin siinä mielessä, että niihin tulee kiinnitettyä huomiota.

Toimii muuten toisin päin myös. Virtasilla kannatta olla hyvät, kauniit ja muodin mukaiset kengät.
Tietysti ilman korkoja.

Setäsi V

justiina kirjoitti...

Setä Virtanen,

niin... Luulen tosiaan, etten vielä luovu koroistani, jos ne saavat aikaan sen, että ryöpsähtelen vähän väliä jonkun virtasen syleilyyn. Lisäksi korkojen avulla pidän selkäsärkyni kurissa, koska korot tuovat lantiooni sen pakollisen pyörimisen, mitä tarvitaan, että alaselkä pysyy vetreänä.

Toivottavasti kevätsää tästä pian lämpenee, jotta voin ottaa ihanat hameeni ja herkulliset saappaani (korkeilla koroilla, tietenkin) käyttöön. Tuskin maltan odottaa...

Virtanen kirjoitti...

No niin. Nyt meni vielä yöunetkin. Pitää antaa pikkuveljelle luunappi.

Läähätti Herra V.

justiina kirjoitti...

Ei, ei, ei hyvä Mies !!

Nykyään ei saa enää ketään kurittaa fyysisesti ilman rangaistusta. Ei edes vallatonta pikkuveljeä. Joten nyt tyydyt puhumaan hänelle järkeä, kyllä hän siitä rauhoittuu.

(Voi, voi... nyt meni hellämielisen Justiinan yöunet, jos jo ehditkin pikkuveikkaasi kurittaa... Suukon ansaitsisi otsalle, jos häntä jo niin kaltoin kohtelit...)