sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Bikinipäivä ?

Olisiko bikinit liioittelua..?

Eilen oli jo tosissaan niin lämmintä, että jos samanlaista on tiedoksi täksi päiväksi, niin kaivan kyllä bikinit esiin ja etsin paikkani auringosta. Ja viis puutarhassaan möyrivästä naapurinukosta !! On taas se aika vuodesta, jolloin laitetaan hänenkin veri kiertämään suonissa liukkaammin. Taitaa kyllä emäntänsä siirtää hänet toiselle puolelle taloa tekemään myyrän työtään... Jos siis vanha kaava toistaa itseään ;-)

Vapuksi on luvassa sisämaahan jopa +20 asteen lämpöä ! Mikäs sen sopivampaa, kun aion näillä näkymin olla sisämaassa vappuna. Viime vappuna hankin ensimmäiset rusketusraidat juuri 'sisämaassa'. Tosin silloin lämpöaalto yllätti totaalisesti enkä ollut varustautunut matkaan bikinien kanssa. Eli rintaliivit saivat ajaa saman asian. Nyt olen vahingosta viisastunut ja reissun muistilistassa on ensimmäisenä mainittu BIKINIT !!

Vai pitäisikö paljastaa talvikohmeesta heräilevät tisut ja antaa auringon hivellä ihan paljasta pintaa...?

2 kommenttia:

Virtanen kirjoitti...

Kultaseni,

Vetäise ihmeessä se naapurin ukkeli kuumaksi. Bikinillä tai voithan vähän vilauttaa myös.

Lisäksi on hienoa, että et ole harrastanut keskivartalon rakentamista kuten moni ikäisesi naikkonen on tehnyt ja tekee.

Same old V

justiina kirjoitti...

Hyvä V-mies,

Aika hurjan ehdotuksen heitit. En taida uskaltaa ihan kylmiltään noin radikaaleihin tekoihin. Naapurinsetähän voi saada vaikka jonkun revähdyksen tai pahimmassa tapauksessa nyrjähdyksen. Taidan aloittaa varovasti t-paidassa...

Eilisten syöminkien jälkeen on vyötäröni nyt vähemmän ampiaismainen kuin aikaisemmin. Enkä muutenkaan ole mikään luukelkka, pikemminkin rehevyyteen taipuvainen, kuten niin monilla muillakin aikuisilla naisilla on tapana olla. Normaalin puitteissa kuitenkin, joten voin huoletta vetää ne bikinit päälle... sitten jonain päivänä.