tiistai 28. huhtikuuta 2009

Vapun odotusta

Jos naiset ihmettelette, miksi miehet tuijottavat teitä niin intensiivisesti, niin tästä voisi löytyä toinen syy sen lisäksi, että olette vain Jumalaisen Kauniita.

Originally Posted by Kari Heusala, Maikkarin sivut

Fysionomian mukaan kasvojen perusteella voidaan päätellä hyvinkin tarkasti ihmisen persoonallisuutta ja sukupuolielinten muotoa. Fysionomia on saanut alkunsa Kiinasta yli 2 000 vuotta sitten. Fysionomia on ollut kiinnostuksen kohteena Euroopassakin, ja sellaiset henkilöt kuten Platon, Aristoteles ja Hippokrates ovat kirjoittaneet myös tästä aiheesta.

Taolaisuudessa menetelmää on kutsuttu nimellä Siang Mien. Muun muassa kiinalainen tohtori Stephen T. Chang on kerännyt muistiin näitä vanhoja itämaisia uskomuksia. John Caspar Lavater on tutkinut vastaavaa tietoa Saksassa ja Sveitsissä. Englantilainen kirjailija Lailan Young on kerännyt materiaalia noin tuhat vuotta vanhasta kirjasta nimeltään Encyclopedia of Pleasure, joka on luultavasti kirjoitettu muinaisessa Bagdadissa. Olen laittanut tähän artikkeliin tietoa myös viktoriaaniselta ajalta.

Kiinalaisten uskomuksia naisesta ja emättimestäNaisella, jolla on lyhyet sormet ja pieni suu, on lyhyt ja pieni emätin. Suuri suu ja uhkeat huulet viestivät siitä, että naisen emätin on leveä, ja häpyhuulet ovat isot ja paksut.

Jos naisen silmät sijaitsevat syvällä silmäkuopissa, on syytä olettaa, että hänen emättimensä on syvä. Olemattomat silmäluomet kuvastavat nekin syvää emätintä. Mikäli naisella on paksut ja runsaat silmäluomet, hänen emättimensä on lyhyt. Mitä voimakkaammat silmäluomet ovat, sitä lyhyempi emätin on. Nainen, jolla on erityisen pyöreät ja silmäkuopistaan voimakkaasti esille tulevat silmät, on useimmiten todella lyhyt emätin.

Likinäköisellä naisella on syvä emätin. Mikäli naisen silmät ovat suuret ja vetiset, hänen emättimensä on iso ja kostea.

Naisella, jolla on leveä suu ja ohuet huulet, on kapea ja pitkä emätin. Ulkonevat huulet tai kasvoista selkeästi ulospäin työntyvä suu kertoo emättimestä, joka on kostea, lämmin ja kimmoisa. Tällaisen emättimen väitetään olevan jokaisen miehen unelma, koska se osaa hieroa penistä oikeaoppisesti.

Tunteettoman ja kovailmeisen naisen emätin on kova ja kuiva. Mikäli naisella on kapeat poskipäät ja kapea leuan rakenne, hänellä on pieni ja voimakkaasti kaartuva emätin. Muinaisten kiinalaisten mukaan tällainen nainen tarvitsee ison peniksen saadakseen seksuaalisen tyydytyksen.

Kapean otsan ja litteän nenän haltijalla on lyhyt ja leveä emätin. Naisella, jolla on hymykuopat, on lyhyt emätin. Jos naisella on korkeat poskipäät, hänen emättimensä on erittäin syvä. Tällaisella naisella on myös erittäin voimakas sukupuolivietti, joka voi kiinalaisten mukaan tuhota miehen täysin.

Tietoa Tigris-joen rannalta

Suurisuisella naisella on leveä emätin. Mikäli naisella on pieni suu, hänellä on kapea emätin.

Mikäli naisen ylähuuli on erittäin paksu, hänellä on paksut häpyhuulet ja hänen emättimensä tuottaa runsaasti nestettä. Emättimen liiallinen kostuminen ei ole hyväksi, koska se poistaa kitkan peniksen ja emättimen väliltä.

Erittäin ohut alahuuli on merkki ohuista häpyhuulista. Tällainen nainen tuntee helposti kipua yhdynnän aikana. Punainen ja paksu kieli kertoo, että naisella on hyvin kuiva emätin. Tämä nainen tuntee kipua yhdynnän aikana.

Naisella on erittäin syvä emätin, mikäli hänellä on lyhyt leuka ja leveät sieraimet tai isot kasvot ja paksu leuka. Miehen on vaikea tyydyttää seksuaalisesti tällaista naista.

Kasvot ovat halujen peiliMikäli naisella esiintyy silmäkulmassa naururyppyjä ennen kolmeakymmentä ikävuotta, kertoo se miehelle naisen voimakkaasta seksuaalisuudesta. Mitä enemmän naururyppyjä esiintyy, sitä viriilimpi nainen on.

Syvät uurteet suun ympärillä merkitsevät vahvaa seksuaalista halua. Vahvaleukainen henkilö on myös erittäin seksuaalinen. Henkilö, jolla on niin sanotusti kolmiosainen leuka (leuan keskellä on pyöreä kohouma), asettaa seksuaaliset nautinnot elämässään etusijalle. Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia luoda pysyviä ihmissuhteita. Hänellä onkin usein kivikkoinen rakkauselämä. Mitä leveämpi nenän alapuolella oleva ura on, sitä suuremmat seksuaaliset halut.

Ulospäin työntyvä ylähuuli kertoo naisen vahvasta seksuaalivietistä. Sisäänpäin kallistuva ylähuuli vihjaa homoseksuaalisiin taipumuksiin. Nainen, jolla on paksu ylähuuli, on seksuaalisesti kokeilunhaluinen. Vastaavasti ohut ja kapea ylähuuli kuvastaa naisen rajoittunutta ja konservatiivista seksuaalisuutta.

Nainen, jolla on voimakkaan siniset, vihreät tai sinivihreät silmät, on kiihkeä rakastaja ja nauttii seksistä täysin siemauksin. Hyvin vaaleat silmät omaava nainen etsii nopeaa seksuaalista nautintoa ja jatkuvasti uusia kumppaneita. Varsinaisella seksihurjastelijalla on säihkyvät ja pisaran muotoiset silmät. Alkavasta seksihulluudesta kärsivällä naisella on silmän valkuaisissa punaisten täplien rykelmiä. Likinäköinen nainen on vilpitön, mutta eriskummallinen rakastaja.

Pieni nenä on merkki heikosta seksuaalivietistä. Haaveilijalla ja romanttisen seksin kannattajalla on nykerö nenä. Perunanenäinen henkilö haluaa jatkuvasti seksiä. Hän pitää myös kaikesta erikoisesta.

Mikäli naisella on pienet korvalehdet, hän on sukupuolisesti monella tavalla estynyt. Pienet ja harvat kulmakarvat viestivät seksuaalisen kiinnostuksen puuttumisesta.

Pieni suu kertoo siitä, että nainen käyttää mielikuvitustaan rakastelun aikana. Mikäli naisella on pieni suu ja lyhyet sormet, hän on seksuaalisesti helposti tyydytettävissä.

Lavaterin lyhyt oppimateriaaliTunteettomalla ja kylmällä naisella on hyvin ohuet huulet. Aistillisen naisen huulet ovat luonnostaan hyvin paksut. Mikäli naisella on roikkuvat silmäluomet, hän rakastuu erittäin helposti. Mikäli naisen kulmahampaat sojottavat, hän on runsasmuotoinen, muttei kovinkaan kaunis. Jos naisen leuassa on ruskeita luomia, joista kasvaa karvoja, hän on raivokas rakkaudesta.

Viktoriaanisen siveellinen näkökulma

Maagisella rakastajalla on punainen ja kostea ylähuuli. Kumppanina hän on erittäin vaativa.

Mikäli naisella on punainen ja ryppyinen ylähuuli, hän on rakastajana eläimellinen ja raaka.

Jos naisella on silmien alla ryppyjä ennen kuin hän on täyttänyt 25 vuotta, hän on erittäin kevytmielinen ja seksuaalisesti ahne.

Suuret, pyöreät ja kirkkaat silmät, sekä voimakas ja suora katse kertovat, että nainen rakastuu vain kerran elämässään. Nainen, jolla on tummat, isot ja loistavat silmät, on rakkaudessa salaperäinen ja kiinnostunut okkultismista.

Helposti rakastuvalla naisella on melko pitkä, kapea ja pehmeä niska. Jos naisella on paksu ja iso kaula, johon muodostuu ihopoimuja, hän on enemmän kulinaristi kuin kiihkeä rakastelija.

Mikäli naisella on ihokarvoja ylähuulessa ja/tai leuassa, hän on himokas ja elinvoimainen.

Ei kommentteja: