tiistai 12. toukokuuta 2009

AUTS !

Huono omatunto siellä nipistelee perskannikasta. Ja lujaa sittenkin.

Olen kuunnellut, kuinka toiset juoksevat lenkkiä hikipäässä ja käyvät salilla korput kovina. Vahtivat syömistään ja pitävät itsestään kaikin puolin huolta. Valmistautuvat tulevaa varten toimittamalla itsensä kesäkuntoon. Piru...

Ja mitä tekee Justiina ? Lataa leivän päälle Oltermannia vielä toisenkin siivun. Nappaa rasiasta n. 5.. 6.. 7 meetwurstisiivua (EI mitään kevytversiota) kylmiltään. Juo saunaoluen... seuraksi toisenkin. Mässyttää naamaansa pääsiäiseltä kaapin perukoille 'unohtuneet' (lue: lapsilta piilotetut) pääsiäissuklaat ja hedelmärakeet. Röyh...

"No, en mä nyt ehdi pyörää kaivaa.. missä se kypäräkin nyt on..? Äh, hitto, menen autolla. Pääsen nopeamminkin, kun on jo kiire." "Aika mustat pilvet... taitaa tuullakin... ja kurkkuakin kaihertaa vielä. Joo, alkaa sataa, ei nyt voi lähteä kävelemään... on vähän nälkäkin..."

Kärsäkipuinen sika... oliskohan tää nyt sitä sikatautia ??!?

Mitä vielä ! Pelkkää normisuomalaista lorvikatarria, johon ei auta kuin potku takalistoon ja munalukko jääkaapinoveen. Ja noin 50 isoa peiliä ripoteltuna tasaisesti ympäri asuntoa.

Hmmm... salaattia, kurkkua... paprikaa, retiisejä ja... kirsikkatomaatteja ! Siinä Justiina-kanin tämäniltainen iltapala. Ja litra vettä. Suoraan hanasta. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja nesteet kiertoon !

Nyt alkoi uusi elämä.

Ei kommentteja: