torstai 14. toukokuuta 2009

"Än, yy, tee..."

Lähtölaskenta on alkanut. Huomiseen iltaan.

Justiina vaihtaa vapaalle. Kyllä, aivan oikein. Huomenna on se ilta, joten vaviskoon kaupunki ja sen Ylimieliset Uroot, olen tulossa !

Kävin saunassa (vaikken olisi ihan vielä saanut, mutta "sou not, sano Matti Nykänen" ja Zustiina kans !). Pehmitin itseni ihanissa puusaunan löylyissä. Pesin itsestäni viikon pölyt pois ilman mitään ylimääräisiä haisuaineita. Kasvoille tein kuorinnan, jos vaikka joku Ylimielisistä Uroista haluaisi painaa karhean poskensa vasten Justiinan silkinpehmeää poskea. Hiukset pesin miedosti ja luonnollisesti tuoksuvalla pesuaine + hoitoaine -yhdistelmällä, jotta ne olisivat huomenna elävän ja kiiltävän näköiset. Ja tuntuiset, jos joku haluaisi kuljettaa sormiaan niiden lomassa. Vaatteet alusvaatteita myöten on valittu huolella. Seksikkäät, mutteivät liian paljastavat. Sellaiset vartalonmyötäiset. Tummat, luonnollisesti... paitsi...

Olen jo valmiiksi ihan fiiliksissä ja se ei luonnollisestikaan voi olla näkymättä myös huomenillalla. Hymyilen muutenkin koko ajan, mutta hyvä ja rentoutunut mieli saa minut säteilemään, tiedän sen jo nyt. Huomasin sen jo iltapäivällä.

Meillä oli viikottainen palaveri lähimpien työtovereiden kanssa ja olin niin lupsakkaalla tuulella, että saimme asiat puhuttua selviksi erittäin riehakkaissa tunnelmissa. Kuka sanoo, ettei hommia saisi hoidettua, vaikka naurettaisiin kippurassa ja vedet silmissä ? Päinvastoin ! Aihe oli tympeähkö, joten huvittavat esimerkkini kevensivät tunnelmaa suunnattomasti. Saimme kaikki moooooonta vuotta lisää elinaikaa.

Dip-pa-daa, dip-pa-daa, dip-pa-daa.... Huomenna vietetään mukavaaaaa !

Ei kommentteja: