sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Sanonnat uusiksi

"Mies päivässä, parhaassa kaksi." Siinä sanonta, joka oli ahkerassa käytössä ystäväpiirissäni joskus vuosikymmeniä sitten.

Nykyään ei tekonivel lonkassa enää anna periksi juoksennella nuorten miesten perässä, kun ne parkuleet ovat vielä tulleet nopeammiksi kuin Justiinan nuoruudessa. Kumma juttu, kun kuitenkin lehdissä kirjoitellaan, että nykyajan nuoret miehet ovat niin huonokuntoisia ja ylipainoisia, että asepalveluksen suorittaminenkin alkaa olla työn ja tuskan takana. Luulisi sellaisen nyt olevan helppo saalis näinkin viriilille täti-ihmiselle.

No, tarkoitukseni oli kuitenkin puuttua siihen, että y.m. sanonta on muuttunut tässä vuosien varrella sanonnaksi "Blogi päivässä, parhaassa kaksi."

Blogeja näet 'saa kiinni' helpommin. Tänäänkin olen saanut haaviini yhden mielenkiintoisen, jonka laitoin jo seurantaan. Kevät näyttää tälläkin saralla olevan rehottamisenaikaa. Uusia mielenkiintoisia blogeja aloitetaan jatkuvasti ja vanhoja verestellään. Kaikennäköiseen lukemisennälkään riittää pureskeltavaa. Joissain on materiaalia jopa ahmimiseen saakka. Toivottavasti en saa yliannostusta tai bloginsulatusvaivoja.

Blogeista saa muuten myös hyviä vinkkejä. Kaikkeen mahdolliseen. Minun mielenkiintoni kohdistuu lähinnä kirja-, musiikki- ja runo/aforismi- vinkkeihin. Myös valokuvaus kiinnostaa, vaikken itse sitä harrastakaan muuten kuin perinteisesti juhlissa ja tapahtumissa. Mutta todellakin ihan kaikkiin aihealueisiin saa tietoa myös blogeista. Ja ainahan niissä on silloin se blogistin henkilökohtainen mielipide ja näkemys asioista, joka siten tekee niistä entistä kiinnostavampia. Hauskaa, viihdyttävää ja opettavaistakin jossain tapauksissa.

Mainos ei siis ole väärässä: kyllähän elämä ON.

Ei kommentteja: