sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

8.3.2009 Jipi jipi jii !!!

Ihana päivä !! Kaikinpuolin.

Viisi (5) tuntia ulkona. Rinteessä. Ja aurinko porotti niin, että nassu hehkuu nyt. Huomenna on havaittavissa vuoden ensimmäiset rusketuksen oireet. Siitä se lähtee. (Katsoin muuten viikko sitten kylpylän suihkussa itseäni, että hyvät on rusketusraidat viime kesältä. Ihan kuin olisin käynyt tässä välissä etelässä. Voi vain arvailla sitä herkkuväriä, mikä oli nahkassa kesällä, kun nyt on vielä valmiit pohjat tulevalle kesälle :-)

Olin ehtinyt kymmenessä (10) vuodessa unohtaa, miten ihanaa on tulla mutkamäkeä suksilla. Työkaverit perjantaina lohduttelivat, kun uumoilin katkenneita jäseniä tämän päivän jälkeen, että laskettelu on kuin pyörälläajoa: kun sen on kerran oppinut, niin sitä ei koskaan unohda. Ja näinhän se oli. Pari vähän varovaisempaa laskua ja sitten täysillä ! Aivan uskomattoman ihanaa !! Miksi ihmeessä tämä väli pääsi venähtämään näin pitkäksi ? Sitä paitsi näytän tosi hyvältä laskettelutamineissa ;-)

Ja niin taisin näyttää tänäänkin, kun löysin hissijonosta itselleni flirttikaverin. Hohtavanvalkoinen leveä hymy ja pulppuileva nauru... Uh ! Harmi, että olin niin varmajalkainen, etten pudonnut kertaakaan hissistä tai tehnyt yhtään salchow´ia mäessä. En siis päässyt kosketustuntumaan hurmurin kanssa. Hihat mitä nyt vähän hipaisivat, mutta siitä ei paljon kostunut.

Ja kohta saunan lämpöön hellimään itseäni...

Ei kommentteja: