keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Sunnuntai-fiilis

Eli ei mikään riemastuttava olo...

Vähän sellaisen epämääräisen puolivillainen... Ihan kuin jännittäisin jotain. Sellainen outo tunne vastassa, ihan kuin odottaisi jotain alkavaksi tai tulevaksi tai tapahtuvaksi. En vain tiedä, mitä. Ärsyttävää ja häiritsevää. Huolestuttavaakin vähän.

Lisäksi pääni hälyttää ihan kuin jotain olisi tapahtumassa, mistä en pidä. Olenkohan tulossa vainoharhaiseksi..? En kai voi pelkän tunteen perusteella hyppiä seinille ja soittaa 112:een, vaikka vatsani sanoo niin !

Minulle ehdotettiin, että ehkä olen unohtanut jotain. Mahdollisesti. Se ei ainakaan olisi mitenkään yllättävää tällä muistilla ja näillä muistettavilla. Tai jos hyvä minä ja paha minä taistelevat sisälläni jostain ratkaisusta, jota en ole tehnyt ja jonka tekemistä lykkään tietoisesti tai tiedostamatta. Tai jos noitavaistoni yrittää varoittaa jostain...

Tunnustin tänään eräälle lipsahdukseni kaidalta polulta, muttei sekään parantanut oloani. Jäiköhän jotain muuta tunnustettavaa sielun sopukoihin...? Varmaankin. Eiköhän meillä kaikilla ole siellä kaapin perällä vielä se salalokerokin, jota ei avata muille kuin erityistapauksessa.

Niin... erityistapauksessa...

Ei kommentteja: