lauantai 7. maaliskuuta 2009

Pakarat

Jotainhan sekin kertoo, jos ensimmäisen varsinaisen postauksen aiheena on pyrstöosasto. Pylly, peppu, kannikat, penninkorput, pakarat.

Vietin muutaman päivän Vierumäellä. Törmäsin niin jumalallisen upeisiin pakaroihin, ettei sellaisia ole vähään aikaan nähty ! Todennäköisyys kohdata herkkupyllyjä on Vierumäellä varmasti hieman korkeampi kuin muualla. Onhan kysymyksessä urheiluopisto. Nämä namupebat löysin sisäliikuntahallista ja tarkemmin juoksuradalta, jossa harjoitteli kaksi nuorehkoa miestä. Ei enää mitään poikasia (todellakaan !), mutta nuorempia kuin minä.

Miehet olivat lyhyenmatkan juoksijoita. Ja pyöreitä vastustamattomia pakaroita kantoivat, ah, niin täydelliset vartalot !! Eivät olleet mitään kukkakeppejä tai narunvarjoja, mutteivät myöskään mitään raudanvääntäjiäkään. Lyhyesti ja ytimekkäästi: täydellisiä. Upeat lihakset, upea kokonaisuus. Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Mmmmmm......

En tuntenut mitään estoja, kun häpeilemättä tuijotin (kirjaimellisesti vesi kielellä) näitä namuja. Eikä silmäilyjäni jätetty huomioimatta. Silmäpeliä ja tikusta asiaa...;-) Ja sama peli jatkui vielä kylpylänkin puolella. Lämpimissä poreissa olo oli lähes tukalan kuuma.

Jää nähtäväksi, mitä...

Ei kommentteja: