keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

15.7.2009 Unelmien prinssi

Kohtaat jossain kuppilassa tai tilaisuudessa miehen, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ryhdyt juttelemaan hänen kanssaan ja toteat hänet älykkääksi, nokkelaksi, huumorintajuiseksi, hurmaavaksi, seksikkääksi. Sydämesi alkaa sykähdellä ihan uudella rytmillä. Olet ollut yksinäinen. Kaipaat seuraa, mukavaa ihmistä, lämmintä syliä, ehkä kumppania, uutta rakkautta.

Tunnet vetoa miestä kohtaan. Hänkin näyttäisi olevan kiinnostunut sinusta. Mies on kohtelias, huomaavainen. Hän hymyilee lämpimästi, katsoo sinua syvälle silmiin, koskettaa vaivihkaa, melkein kuin vahingossa. Aika kuluu kuin siivillä. Viihdyt, vajoat yhä syvemmälle hänen katseeseensa, jossa voit nähdä muutakin kuin pelkkää kiinnostusta. Tunnet itsesi fiksuksi, kauniiksi, haluttavaksi, seksikkääksi.

Siirrytte hämyisempään, intiimimpään pöytään. Mies näkee vain sinut. Istutte lähekkäin. Kädet koskettavat varovaisesti toisiaan, sormet pujottuvat sormien väliin. Tunnet miehestä huokuvan lämmön. Tunnet pehmeät huulet hiuksissasi, ohimoillasi, poskillasi, huulillasi. Sulat pehmeään suudelmaan. Toiseen, kolmanteen... Sormet kulkevat hiuksissasi, niskassasi. Kädet hyväilevät vartaloasi lämpiminä, hellinä, vaativina. Tunnet halun miehessä. Itsessäsi.

Yö oli jotain, jota olit kaivannut niin paljon. Jotain niin uskomatonta, niin taivaallista. Tunnet itsesi täydelliseksi. Olet väsynyt, mutta äärettömän tyytyväinen ja onnellinen. Olet löytänyt sen, mitä olet koko elämäsi etsinyt: Unelmiesi Prinssin.

"No, Pipsa tässä, moi. Mihin sä hävisit eilen illalla ?... Ai, sen miehen kanssa, jonka kanssa juttelit ?... No, oliks ihanaa ?... Vau... Mikä sen nimi muuten oli ?... Mikä ??... Ei hitto ! Oikeastiko ?... Voi ei... No, ei siis sillai, mutta mä niin kun tunnen sen. Tai siis tiedän. ... En, en, mutta oon kuullut siitä yhdeltä toiselta naiselta, joka tuntee sen. ... En mä voi kertoa... No, siis en mä ole varma, voihan se olla jo eronnut... Joo, kai sillä niitä aika paljon on. Tai ainakin on ollu... Voi, ei, älä itke. Ehkä se on muuttunut......."

Tai sitten ei. "Moni kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä." 'Unelmien Prinssi' on aamun valjettua muuttunut takaisin sammakoksi. Ja valitettavan usein vielä.

Miten ihmeessä voit etukäteen välttää ko. tilanteita ? Et mitenkään. Se, että välttää tällaisia... hmm... pikatuttavuuksia, ei takaa vielä mitään. Voi mennä kauankin ennen kuin naiselle selviää, että tässä onkin Hra Susi lammastakissaan. Mr Heikki Häntäset ovat erittäin taitavia pelaajia ja osaavat pyörittää sitä naisrulettiaan siten, että kuula pyörähtää aina omalle panokselle. Ja joskus valheen jäljet ovat yllättävän pitkät. Mutta totuudella on miellyttävä tapa putkahtaa esille. Ennemmin tai myöhemmin. Ja siinähän sitä on sitten ihmettelemistä puolin jos toisinkin, kun sumutus hälvenee 20 avioliittovuoden jälkeen...

The End.

J.K. Tämä tarina oli tosi, vaikkakaan ei tädin elämästä.

J.K.2 Suomi on muuten tosi pieni maa...

Ei kommentteja: