tiistai 7. heinäkuuta 2009

7.7.2009 Ehti sittenkin

Vuorokausi vaihtua, vaikkei niin ollutkaan suunnitelmissa. Piti katsoa rakkausleffaa, mutta kuinkas sitten kävikään: vanhanaikaisesti.

Ystävätär pökäisi yllättäen kylään ja ensimmäinen vakiokysymyshän on "otatko lasin valkkaria ?" ja mitäs siinä kieltelemään hän. Oman kylän sisällä ei nuo promillerajatkaan ole niin turhantarkkoja. Ja pitihän meidän nyt ruotia ne tärkeimmät: tissit ja miehet. Tai siis miehet ja tissit... kai...

Eihän naiset ole koskaan tyytyväisiä siihen, mitä omistavat. Jos ei nyt sitten liiemmälti miehetkään, mitä nyt on saanut viime aikoina lukea... Ystävätär voisi antaa tädille 5 cm pituudestaan ja täti puolestaan voisi luovuttaa luomutuotetta kaksi kupillista. Siis kaksi kuppikokoa, niin saataisiin aikaan kaksi aika helveltin hyvännäköistä lyyliä ! Mutta kun ei, niin ei. Vaikka ei silti. Näin 3/4 pullollisen valkkaria jälkeen voi täti todeta olevansa kohtuullisen tyytyväinen maitorauhasiinsa. Kai tässä nyt täytyy niiden... 2... toista miehen (ja yhden nuoren naisen) sanaa uskoa, että hyvät on. Makuasiahan tämäkin on...

Valkovinhon kulutus on muuten tainnut nousta kasvuun tässä tädin loman aikana. Ihan noin niin kuin maanlaajuisesti. Mitä nyt on pannut merkille hän.

Oli muuten jotain asiaa hortonoomeille, mutten kuolemaksenikaan muista, mitä hittoa se oli... Olisiko ollut jotain pähkinöistä ? Ovat tänään olleet tädin elämässä pääosassa. Suorastaan elintärkeitä.

Ei kommentteja: