maanantai 20. heinäkuuta 2009

Pööö !

Täti on tosi pelottava ;-)

Uskomaton juttu. Odotan malttamattomana, että pääsen kertomaan tarinan pääkohdat nimiä mainitsematta. Tiedän erään, joka hymyilee äänekkäästi hurmaavaa hymyään...

OMG... En voi uskoa tätä todeksi. Naurettavaa ja lapsellista, mutta sou not, sano Matti Nykänen.

Hohhoijaa....

4 kommenttia:

N. Marple kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa ;)

justiina kirjoitti...

Oikeasti, N.Marple.

On niin äärettömän typerä juttu, etten viitsi sitä tänne selostaa. Sitäpaitsi asianosainenkin lukee tätä blogia ja voisin tympäännyksissäni sanoa jotain, mitä en tarkoita. En halua loukata ketään, vaikken nimiä mainitsisikaan. Voin vain todeta, että tässä alitettiin taas yksi rima, josta kuvittelin, ettei siitä ali voi luikerrella kukaan... (Ja tämäkin oli jo tosi ilkeästi sanottu, valitan.)

Mutta itseni tuntien, tuskin voin olla joissain kirjoituksissani joskus hamassa tulevaisuudessa vihjaamatta episodiin... Katsotaan vaikka vuoden kuluttua :-)

N. Marple kirjoitti...

Ymmärrän - vaikken mitään tästä asiasta tiedäkään :)

Noin yleisellä tasolla vaan totean, että tietynlaiset (hame)sankarit alittavat joskus tekosillaan ja sanomisillaan todella niin alhaalla olevia rimoja ettei sitä ennen omia kokemuksia olisi voinut kuvitellakaan ;) Ei voi kuin nauraa.

Enivei, tsemppiä tädille! :)

justiina kirjoitti...

Kiitos, N.Marple :-)

Olet enemmän kuin oikeassa ja lähempänä totuutta kuin arvaatkaan. Näin 'noitana' voisin ennustaa, että saatat saada vielä selityksiä tähän 'farssiin' yllättävältä (tai sitten vähemmän yllättävältä) taholta... ;-)