maanantai 13. heinäkuuta 2009

Ongelmanratkaisua

Mitäköhän tällaisessa teoreettisessa tilanteessa pitäisi tehdä ?

Jos huomaisi, että olisi ihastumassa johonkin, joka ei sitä halua. Pitäisikö antaa itsensä ihastua kaikessa hiljaisuudessa ja pitää se salaisuutena, olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, olla kertomatta sille tyypille, että näin on tapahtunut ? Vai kertoa rehellisesti, että sori vaan näin nyt kävi, vaikka et sitä haluakaan ja pilata sitten jotain muuta.

Vai pitäisikö tarmokkaasti estää itseään ihastumasta ? Vaikka suuntaamalla mahdolliset orastavat tunteet johonkin toiseen kohteeseen. Kyllähän sekin onnistuisi ihan varmasti. Ja eiköhän niitä kohteitakin löytyisi. Silloin alkuperäinen ihastuksen kohde pysyisi vain kaverina ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Tällaisia kyseltiin eräällä Leelian lepotuoli -tyyppisellä palstalla.

Hmmm... Hankalia kysymyksiä. Mitäs itse tekisin ? Suorasanaisena ihmisenä varmasti ainakin haluaisin rehellisesti kertoa, mikä on homman nimi, mutta jos se jotain muuta sotkisi/pilaisi/ särkisi, niin saattaa olla, että sillä kertaa pitäisinkin suuni kiinni. Luulisin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Yrittää saa, mutta jos vastaus on kieltävä on asian jäätävä"
Itse harrastan eroottista tunteensiirtoa, en uskalla laittaa sydäntäni alttiiksi rikkoutumiselle.

justiina kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi, hieno vastaus. Ja jos tietää vastauksen etukäteen, on turhaa edes yrittää.

Sydän on muuten erittäin kestävä elin: voit saada mustelman, joka parantuu ajan kanssa, mutta rikki et sydäntäsi saa vaikka mitä tekisit. Täti tietää :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkei se mene rikki, mutta sattuu niin saatanasti! Jatkan lainauksella, kun nyt olen niihin hullaantunut:

"I think it's been too long since we all stopped to think. Maybe tonight we could forget everything, because even though you've got a broken heart, both pieces are inside of you."

justiina kirjoitti...

Hyvä Anonyymi,
täti on saanut myös oman osansa sydänsuruista, joten tiedän, että se sattuu. Mutta, kun tunnet, vaikka se olisi kipuakin, tiedät eläväsi.

Hmm... Sinulla taitaa olla tilanne päällä, kun noin surullisia kuuntelet.