sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

5.7.2009 Hahaa !

Kotona jo ! Ja kertakaikkisen hyvässä hapessa. Että siitä sitten vaan kaikille epäilijöille.

Alkuilta ( klo 21 ->) näytti jotenkin alavireiseltä, mutta sitten lähti musiikki viemään ja bailattiin H. Holopaisen ohjeiden mukaan ankarasti. Huh, että oli hauskaa meillä ja kaikilla muillakin ! Komistuksia oli paikka täynnä. Yksi ihan erityisen slurps, mutta hän oli valitettavasti varattu. Eikä siinäkään nyt olisi ollut mitään ihmettelemistä, mutta kun sattui olemaan kaverin varattu. Siinä menee se tädin raja: kavereilta ei vohkita. Vaikka kyllä se slurps olisi ollut ihan vohkittavissa. Tuskin olisi juurikaan estellyt, niin monta katsetta hän loi tätiin tyttöystävän pään yli. Ja koko ajan vielä. En tosin olisi sitä edes huomannut, ellei ystävätär olisi asiasta maininnut, mutta sitten aloin seuraamaan tilannetta ja totesin sen itsekin olevan näin.

En tiedä, mikä ihmeen kemiikan laki siinä häntä (meitä) pyöritti, mutta hän ei selvästikään ollut 'häntäheikki' -tyyppiä ja olikin jotenkin vaivautunut, vaikkei pystynyt estämäänkään itseään tuijottamasta. Luulenkin, että ne kaikki halailut ja suudelmat tyttöystävälle olivat ainakin pieneltä osin huonoa omatuntoa siitä, mitä hän huomasi olevan meidän välillä.

Miten on, että joskus vain tulee kohdalle joku, joka on niin totaalisen erityistä, että sen huomaa heti ? Eihän tuollaista tapahdu kuin muutaman kerran elämässä. Korkeintaan. Mutta sen vain tietää heti. Ilman epäilyksen häivää. Niin kuin nytkin.

Vientiä olisi toki riittänyt muutenkin, mutta ei vain yhtään iskenyt. Ei värähtänyt viisari milliäkään, valitan. Miehillä sen sijaan värähti taatusti useammallakin. Varsinkin, kun ystävättären kanssa tanssahdeltiin pari kappaletta ihan 'perinteisellä' eli tanssiotteella. Luulen, että yhdellä jos toisellakin uroksella kävi mielessä se mieltä(kin) nostattava ajatus 1+2 -kuviosta. Ja sekös meitä ystävättären kanssa huvitutti.

Mutta nyt pillit pussiin ja pussi narikkaan. Seuraavan kerran sitten ehkä joskus elokuussa, kunhan pöly on ensin ehtinyt laskeutua ja lööpit unohtua...

Ei kommentteja: