lauantai 25. heinäkuuta 2009

Sinisilmäinen vihreäsilmä

....puuuuhhh !! Se siitä hengityksen pidättelystä. Vaikeaa oli, myönnän, vaikka korvaushoitoa harrastinkin. Silti taas ajatukset pyörivät. Tai ne laitettiin pyörimään.

Tädillä on nuori ystävä, jolle täti kertoo 'huoliaan'. No, en siis sellaisia huolia, vaan ihan kaikkia mahdollisia asioita tädin elämästä. Sellaisiakin, joista en täällä blogissani pukahdakaan. Juu, niitäkin on. Jonkin verran. Eli. Tämä ystävä sitten valaisee tätiä sellaisissa tilanteissa, joissa täti on auttamattomasti jo vanha kääpä ja tipahtanut 'kehityksen' rattailta. Tai sitten täti on vain äärettömän hyväuskoinen. Maailman sinisilmäisin vihreäsilmä.

Kuten nyt esim. tädin viimeisimmässäkin hässäkässä. Tai siis tätiin liittyvässä sellaisessa. Nuori Ystävä (= NY) oli sitä mieltä, että se oli harkittu teko. Eli ei siis mikään vahinko, vaikka se sellaiseksi naamioitiinkin. Siis MITÄ ??!? Ja sen sanoin NY:llekin. Harmi, että hän on nyt muissa riennoissa, joten en voi häneltä kysyä, että mitä hittoa hän oikein puhuu, mutta kovistelen häntä, kunhan hän palaa kotiin. Viis siitä, vaikka hänellä olisi vuosisadan krapula. Tai morkkis. Tai molemmat.

Eli NY oli sitä mieltä, että asia on aivan päivän selvää (kenelle ?) ja ettei ole epäilystäkään, etteikö tätiä olisi yritetty vedättää. Hyväuskoista hölmöä yritti Ovelus huijata pahemman kerran. Että näin. -kö ? Vaikea uskoa, koska herää erittäin tähdellinen kysymys: MIKSI IHMEESSÄ ?? Mikä olisi voinut olla Oveluksen MOTIIVI ? En yksinkertaisesti keksi mitään vastausta näihin kysymyksiin, joten joudun odottamaan NY:n selventävää vastausta.

Vaikka kyllä tässä on niin rutkasti koomisia, tai peräti tragikoomisia, piirteitä, että Täti on erittäin huvitettu tästä naurettavasta näytelmästä. Ja niinpä taisi olla NY:kin, ihan kuten arvelinkin. Vaikka, jos ihan rehellinen olen, niin oikeasti: EVVK. (Ja tuostakin näkee, että Täti on pudonnut kuin eno veneestä :-)

Aaahhh... Minäkin olen rakastunut <3

Ei kommentteja: