maanantai 20. heinäkuuta 2009

Sössimistä

Ja läheltä-piti -tilanteita. Puolin ja toisin.

Loman alkaminen on aina stressin paikka tavalla tai toisella. Pitää muistaa sitä ja pitää muistaa tätä ja kun on tuhat asiaa mielessä, niin aina on joku kumminkin pielessä. Näinpä kävi tädillekin, kun lomallelaukaisua valmistelin. Tietty. Tädin yksi 'viehättävistä' ominaisuuksista on se, että ensin tehdään (= kohelletaan) ja sitten mietitään, mitä tuli tehtyä ja oliko siinä mitään järkeä. Eli ensin hutkitaan ja sitten tutkitaan. Ja kiroillaan.

No, lomallelähtösössi oli pikkumoka periaatteessa, mutta kaipa se olisi jossain kohtaa saattanut harmittaa. En tiedä. Se tuli kuitenkin korjattua ajoissa, kun tädin ystävä sen huomasi ja siitä tädille ystävällisesti huomautti. Kiitos siitäkin sille murulle.

Hetki sitten oli sattua toinen sössi. Ei sekään hengenvaarallinen, mutta sen luonteinen, että siitä olisi joku saattanut yllättyä ja ällistyä oikein tosissaan. Huvittaa kyllä pelkkä ajatuskin ja saa pienen pirun tökkimään ajatuksella, olisiko pitänyt... No, ei. Onneksi sen huomasin itse ajoissa ja sain sössin hännänpäästä kiinni. Mutta siltikin... Kiinnostavaa olisi ollut nähdä, minkälaisen reaktion se töpeksiminen olisi saanut aikaan.

Ei tässä nyt jaksa ruveta tutkijaksi. On muuta tähdellisempääkin tekemistä.

Ei kommentteja: