maanantai 1. maaliskuuta 2010

Auta ARMIAS !!!

Taas sataa lunta !!

Mulla on tunne, että mua on petetty. Tammikuussa ja no, okei, helmikuussakin kuuluu olla talvi. Ja nyt se totta tosiaan oli, Talvi isolla t:llä. Mutta nyt on maaliskuu ja maaliskuu on KEVÄTkuukausi, sanoi kuka tahansa ja mitä ! Mä en nyt vaan enää hyväksy tätä ja jos ei kohta ala tapahtua jotain konkreettista näitten lumimassojen häivyttämiseksi, niin mä teen valituksen. Vaadin korvauksia menetetystä uskosta ja tuhotuista hermoista.

Joo, kevät tuntuu olevan, kun on jotenkin niin nuukahtanut ja tympeä olo. Mikään ei oikein kiinnosta eikä mitään oikein jaksaisi edes yrittää piristääkseen itseään. Tekisi vain mieli kaapata kapsekki kainaloon, iskeä aurinkolasit pärställe ja häipyä Pippurimaahan pakoon tätä talvea. Tätä ikuisesti jatkuvaa talvea, joka vain vaanii paskamaisinta hetkeä muuttuakseen vuodenajaksi nimeltä Räntäkurarapaloska. Se viides vuodenaika taitaakin tänä vuonna tehdä pituusennätyksensä, jos nyt yhtään saa selvänarvaajan kykyjään käyttää.

Talviuni ja -horros on jotenkin alkanut kiehtoa meikäläistä. Sänky suorastaan huutaa kaivautumaan peittoihin ja tyynyihin ja iskemään pihkatapin rektaaliinsa ja vaipumaan koomaan herätäkseen vasta sitten, kun pääskysetkin jo valittavat kuumuutta pihakoivussa. Ehtisiköhän vielä ? Ja sen lupaan: jos joku seuraavan hellejakson aikana, milloin se sitten onkaan, valittaa, että on liian kuivaa ja kuumaa, niin potkaisen sitä ääliötä takaressuun niin, että lentää suoraan keskelle ensi talvea !

Toisaalta kaiken nuupahduksenkin keskellä syvällä sisimmässäni porisee tulivuori keräten painetta purkautuakseen sitten jossain vaiheessa tuhoisin seurauksin, jos sitä painetta ei saa muuten tasattua. Mutta miten ? Tulee mieleen vain paheksuttavia ja moraalisesti arveluttavia keinoja, joilla olon saisi keventymään. Keventymään hetkeksi ennen suota, vetelää, ojaa ja allikkoa. Tai ennen pirulle-pikkusormi -päätöstä. Ei taida olla hyvä mitenkään päin. Voiperse.

Autio saari Karibianmeressä. Turkoosinsinistä lämmintä vettä. Aurinkoa, aurinko ja aurinkoa pilveettömältä taivaalta. Lämpöä, kuumuutta ja kosteutta. Maalla, meressä ja sängyssä. Tuoreita hedelmiä käden ulottuvilla. Kylmää jäätelöä kuumalta vatsalta. Jääpaloja. ~ 170-180 cm. ~ 80-90 kg. ~ 25-30v. Mieluummin tummahko. Mieluummin siniset/vihreät. Mieluummin hetero. Mieluummin HETI.

*huok*

Ei kommentteja: