sunnuntai 3. toukokuuta 2009

3.5.2009 Mahdottomia ajatuksia

Hauska Wappu oli !

Ihana auringonpaiste piirteli rajat vartalooni, koska en uskaltanut edes auringolle paljastaa viimevuotisia rusketusraitojani. Juu, kyllä niitäkin vielä on, vaikkakin melko haalistuneita. Nyt samat rajat saivat vahvistusta pitkän viikonlopun aikana.

Juomaa ja ruokaa tuli käytettyä kohtuudella ja yliannoksina. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä eli juomaa kohtuudella ja ruokaa ylenpalttisesti. Parempi näin, vaikka kyllä siinä vatsanahka oli melko pinkeä eilen illalla ja nyt ajatuskin ruuasta kauhistuttaa. Korkeintaan voisin imeskellä jotain salaatinlehteä...

Saunottua ja kylvettyä tuli mukavasti mukavassa seurassa. Ja vapputorillekin ehdittiin katsomaan kaupungin hulinaa.

Vapunpäivänä tuli iloisessa mielentilassa (enkä tällä nyt tarkoita humalaa, kun sitä ei varsinaisesti ollut koko aikana) tunne, että haluan jakaa iloisen fiilikseni ja laittaa hymyilevän tekstiviestin auringosta. Tunnetta kesti muutaman sekunnin, kunnes tajusin, etten voikaan sitä tehdä. Inhottava tunne tuli vatsaan. Se laski mielialaa alaspäin rajustikin, mutta minkäs teen. Elämä on.

Kaikesta tästä jäin kyllä siltikin reilusti plussan puolelle, joten ei hätää: mieli on taas iloinen !

2 kommenttia:

Hannele ihmettelee kirjoitti...

Miks kaikki ruoka on syötävä yhtenä päivänä...

justiina kirjoitti...

Heippa Hannele,

Juu, ei sitä syöty kaikkea yhtenä päivänä. Kolmena päivänä herkuteltiin oikein kunnolla, kun vihdoin talven jälkeen päästiin grillaamaan. Ja kerrankos sitä on ihminen ahne =)