torstai 1. lokakuuta 2009

Saappaita ja sukkanauhoja

Ostin ihanat saappaat. "Aah, iih, uuh ja voih !" sekä kuolaa. Siinä oli vastaanotto työkavereiden parissa. Juu, ovat juuri niin aah, iih, uuh ja voih ja ne on MUN ! Ja mitäs sitten, vaikka maksoivatkin mitä maksoivat. Kyllä me Visan kanssa siitä laskusta selvitään... sitten joku päivä.

S-ryhmän kauppa puolestaan myy ihastuttavaa In Wearin neuletakkia. Pitkä, paksu, harmaa, villaa ja 159 euroa. Hmm. Lompakossa, uudessa, on tosin alennuskuponki, jolla saa kertaostoksesta 15 % alennuksen. 15 % pois 159 eurosta... jää vain noin 135 euroa. *Glup* Vieläkin vähän rasvainen hinta siitä takista, olkoonkin ihastuttava ja villaa. Jään hautomaan asiaa tuonne palkkapäivän paremmalle puolelle.

Sukkiakin oli kaupan. Missäköhän tädin sukkanauhat mahtavatkaan majailla nykyään..? Ne voisi ottaa jälleen käyttöön. Ovat varsin käyttökelpoiset moneltakin kantilta katsottuna. Ja ennen kaikkea niin seksikkään tuntuiset päällä. Mmmm. Purrrr.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että ne ovat seksikkään tuntuiset ylläsi, sillä siltä ne myös yleensä näyttävätkin. Ja vaikutus on varmasti suureen osaan miehistä sellainen, mihin ei farkut ja lenkkarit -asuun pukeutuva nainen koskaan pysty.


Loistava blogi muutenkin. <3

justiina kirjoitti...

Hei Anonyymi,

Yleensä inhoan sukkahousujen tuntua säärilläni, mutta sukkien ja sukkanauhojen kanssa on tosiaan ihan eri juttu. Se on se jokin... Niihin liittyy lisäksi herkullisia muistojakin :-)

Kiitoksia kehuista :-) Kiva, jos viihdyt.